• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin startuje u špicu Milana zbog Ibrahimovića i Hrvata: Postiže golove, ima potencijal, mlad je - vrijeme je da igra

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi srpski napadač Marko Lazetić bio je planiran za odlazak iz Milana, ali kako sada stvari stoje mogao bi već za vikend da se nađe u timu!

 Marko Lazetić mogao bi zaigrati za Milan za vikend Izvor: Profimedia

Došao je kao veliki talenat Marko Lazetić u Milan iz Crvene zvezde, blistao je u Primaveri nastupajući za mladi tim "rosonera", ali je za seniorski tim ovog kluba odigrao tek dva meča. Bio je planiran za pozajmicu u januaru, ali od toga nema ništa!

Kako navodi "Tutosport", zbog brojnih povreda napadača mladi srpski fudbaler će dobiti šansu u prvom timu i očekuje se na klupi u meču sa Salernitanom 4. januara. S obzirom da je jedini zdrav napadač Milana iskusni Olivije Žiru, koji je odigrao cijelo Svetsko prvenstvo kao prvi špic Francuske, velika je vjerovatnoća da će Pioli ubaciti Lazetića u vatru.

Zlatan Ibrahmović, koji je bio mentor Lazetiću u Milanu, je več dugo povrijeđen i nema ga na terenu, pojačanje iz Liverpula Divok Origi nikako da se vrati na teren, a van storja su i Hrvat Ante Rebić kao i krilni napadač Žunior Mesijas. Pioli je ostao bez opcija naprijed, a s obzirom da Lazetić u juniorskom pogodnu daje golove, njegova planirana pozajmica je otkazana i sada bi mogao konačno da dobije minute u Seriji A!

Milan nakon meča sa Salernitanom ima susret sa Romom 8. januara, pa duel u Kupu sa Torinom 11. januara, gdje bi, ukoliko se niko do iskusnijih ne oporavi, Lazetić mogao i da startuje, kako bi se 36-godišnji Žiru makar malo odmorio tokom ovako naporne sezone. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC