• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLAĆAJU GA SUVIM ZLATOM! Sa 15 postao senzacija, dobiće TRI PUTA više novca od Mitra: Čelsi izgubio od Njukasla!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Borusija Dortmund ostaje bez svog talentovanog igrača koji je dobio ponudu koja se ne odbija.

 Jusufa Mukoko neće produžiti  ugovor sa Borusijom Dortmund Izvor: Profimedia/Ralf Ibing / firo Sportphoto / DPPI

Jedan od najtalentovanijih fudbalera današnjice Jusufa Mukoko nedavno je proslavio 18. rođendan i ima mogućnost da potpiše novi ugovor sa Borusijom Dortmund, klubom u kome je ponikao, međutim mladi Nijemac to ne želi. Nije zadovoljan platom koju mu nude "milioneri" i smatra da je ovo idealan trenutak da se "dobro naplati", tako da je sve izvjesnije da će od ljeta igrati u nekom drugom, bogatijem klubu!

Kako prenose ostrvski mediji, djeluje da će Jusufa Mukoko (18) postati novi fudbaler Njukasl junajteda koji je bio najkonkretniji i naravno najizdašniji kada su finansijski uslovi u pitanju.

Nezvanično, ponuđeno mu je čak 170.000 evra nedjeljno čime bi postao najplaćeniji fudbaler Njukasl junajteda, ujedno i jedan od bolje plaćenih na Ostrvu (tri puta više nego što zarađuje Aleksandar Mitrović). Gotovo devet miliona evra po sezoni je novac za koji su mnogi morali da imaju velikog iskustva, dok bi ga Mukoko mogao dobiti već poslije nekoliko dobrih utakmica u Dortmundu. Ipak, vjeruju na Sent Džejmsis parku da je to jedini način da ga privole da bude dio njihovog projekta.

Za njega se interesuju još Mančester siti, Pari Sen Žermen, Real Madrid i Čelsi, čak se provlači i Barselona kroz medije, ali za razliku od Njukasla - u ovim klubovima ne bi igrao u početku.

Mukoko je bio dio reprezentacije Njemačke na Svjetskom prvenstvu u Kataru i prava je senzacija u Bundes ligi. Još sa 16 godina je debitovao i do sada ima 11 golova i osam asistencija za Dortmund, a najbolje se snalazi iza napadača, s tim da može da odgovori na svim mjestima u ofanzivnom dijelu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC