• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treći Argentinac u Crvenoj zvezdi? Ponuda od 2.800.000$ za beka Rivera, čeka se na "Marakani"!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon dolazaka Vildoze i Kampaca u košarkaški klub, sada bi i u fudbalski mogao da dođe Argentinac.

 Aleks Vigo pojačava FK Crvena zvezda Izvor: Profimedia/Manuel Cortina / SOPA

Crvena zvezda želi da dovede desnog beka, a nakon što su se u javnosti pojavile informacije da su naciljali Santijaga Arijasa i Džošuu Breneta, iz Argentine stiže vijest da je skoro sve već dogovoreno oko novog pojačanja iz River Plejta. Tamošnji mediji prenose da je Crvena zvezda postigla dogovor oko dolaska Aleksa Viga na jednogodišnju pozajmicu, a da će nakon toga imati opciju otkupa za 2.800.000 američkih dolara.

Navodno, Zvezda je već dogovorila uslove sa Aleksom Vigom, a ostalo je još da se utanače i svi detalji sa Riverom, pa bi u tom slučaju desni bek rođen 1999. godine stigao na "Marakanu".

Možda su se u fudbalskom klubu ugledali i na košarkaški u kome su ove sezone Argentinci u modi. Prvo je Luka Vildoza stigao i za kratko vrijeme je postao ljubimac navijača, ujedno i najbolji igrač tima, dok je potom potpisao i Fakundo Kampaco. Od dolaska njih dvojice na tribinama često viđamo i zastave Argentine, a ukoliko i Aleks Vigo ostavi dobar utisak u crveno-bijelom, to bi moglo da se desi i na fudbalskim utakmicama.

Aleksu Vigu inače ugovor sa Riverom ističe na kraju kalendarske godine i vjerovatno ga neće pustiti dok ne produži saradnju, ali nije naročito briljirao od dolaska iz Kolona. Platili su ga 1,75 miliona evra, ali je potom išao na pozajmicu u Independijente, dok još nije definisana njegova uloga na "Monumentalu".

U Independijenteu je odigrao 42 utakmice i zabilježio je četiri asistencije, dok u Riveru ima jednu na 19 mečeva. U karijeri je takođe postigao jedan gol.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC