• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gotovo: Miljenik navijača napustio Zvezdu! Donio je prvu Ligu šampiona, a sad odlazi kod "svog" trenera!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

S obzirom na dolazak pojačanja i sve manji učinak, bilo je i očekivano da će se Zvezda i Ben rastati ove zime.

 El fardu Ben napustio FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

El Fardu Ben, najbolji stranac u istoriji Crvene zvezde, ako ne računamo fudbalere sa prostora bivše Jugoslavije, napustio je pripreme u Turskoj i u toku dana će potpisati za APOEL, saznaje MONDO. Ben je već na Kipru i ako prođe ljekarske preglede, oko čega ne bi trebalo da bude problema, vrlo vjerovatno već danas će biti ozvaničen kao pojačanje kluba iz Nikozije koji trenutno vodi Vladan Milojević, trener koji ga je i doveo na "Marakanu" u zimu 2018. godine.

S obzirom da iskusnom napadaču ističe ugovor sa Zvezdom na kraju aktuelne sezone, klub će mu izaći u suret zbog svega što je donio crveno-bijelima i dati mu "čiste papire", tako da će bez obeštećenja preći u APOEL.

Zauvijek će se pamtiti da je Ben sa dva gola u revanšu u Salcburgu donio Crvenoj zvezdi prvi plasman u grupnu fazu nove Lige šampiona, ali nije to i jedino što je učinio u dresu crveno-bijelih. Samo četiri utakmice falile su mu da dođe do nevjerovatne brojke od 200, a postigao je čak 83 gola i zabilježio 47 asistencija, što su zaista impozantne brojke. Najbolji je strijelac od svih "stranaca" koji su igrali u Zvezdi, s tim da posjeduje i srpski pasoš.

Sada će ponovo sarađivati sa Milojevićem, koji ga je prvo vodio u Panioniosu, pa u Zvezdi, a sada će i treći put oformiti partnerstvo. Podsjetimo, Ben je igrao još za Avr, Van, Veriju, Olimpijakos i Levadijakos.

Ben je inače otputovao sa Zvedom na pripreme u Tursku, ali ga nije bilo u prvoj pripremnoj utakmici protiv Lehije. To je i logično s obzirom na to da crveno-bijeli čak imaju i gužvu na krilima, gdje je najčešće tokom svoje karijere u Zvezdi i igrao Ben. Izgubio je minutažu dolaskom Osmana Bukarija, tokom jeseni je priliku dobijao i Ibrahim Mustafa, dok je potrebno "otvoriti" minute i za mladog Nikolu Mituljikića.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC