• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ostaje bez najvećeg talenta? "Krali" su im Jovetića i Vlahovića, sad dolaze i po SEDMOG igrača od 2006!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fiorentina opet gleda u izlog u Partizanu i tamo je vidjela Sameda Baždara.

 Fiorentina želi Sameda Baždara Izvor: MN PRESS

Fiorentina već godinama kupuje u Partizanu i sve se čini da će se ta praksa nastaviti. Pamtimo da su iz Humske u Firencu već ranije odlazili Matija Nastasić, Nikola Milenković, Nikola Gulan, Stevan Jovetić, Adema Ljajića i Dušana Vlahovića, a sada bi tom spisku mogao da se dopiše i Samed Baždar. Jedan od najtalentovanijih igrača crno-bijelih interesantan je Fiorentini, prenosi dobro obaviješteni italijanski "Skaj Sport".

Za sada nema informacija koliku svotu novca je Fiorentina spremna da ponudi za Baždara, ali u duhu dobrih odnosa iz prošlosti, vjerovatno bi dvije strane mogle da se nađu na obeštećenju koje bi zadovoljilo obje strane, posebno ako se uzme u obzir da mladi fudbaler još nije blizu prvog tima.

Baždar i dalje "luta" od pozicije do pozicije, nije definisano koje mjesto u napadu mu najviše leži, a to je i teško pronaći usljed velike minutaže koju ima najbolji igrač tima Rikardo Gomeš. Istina, Baždar je ove sezone počeo da igra više i postigao je i važne golove za Partizan, tako da na svom kontu u Superligi ima četiri, čime je praktično i preuzeo ulogu drugog napadača usljed čestih povreda Andrije Pavlovića.

Osim interesovanja Fiorentine, za Baždara se raspituju još i Hofenhajm i Fenerbahče, što sve govori da bi mladi fudbaler iz Novog Pazara mogao da bude na izlaznim vratima Humske ove zime.

"Mali Ljajić" je na sebe privukao pažnju tokom ljetnih mjeseci 2020. godine kada je za kadete Partizana postigao čak pet golova u Vršcu (8:0), a na toj utakmici čak nije igrao ni kao napadač, već ofanzivni vezni.

"Uzor mi je Adem Ljajić. Ugledaću se na dijete Partizana, mog Novopazarca i reprezentativca Srbije. Radi se o dobrom čovjeku, sjajnom fudbaleru kome želim da napravi divnu karijeru. Volim da gledam utakmice na najvećim takmičenjima, a pogotovo Lige šampiona. Sviđa mi se kako na terenu izgleda Kevin de Brujne", pričao je tada Baždar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC