• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVIJER - Igrač od 100.000.000 evra pokazao kako trenira: Čelsi ga oteo Arsenalu, a on već RAZBIO englesku legendu! VIDEO

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Brzonogi napadač je zbog ovog nevjerovatno snažan, ai i eksplozivan.

 Mihajlo Mudrik pokazao kako trenira Izvor: Instagram/dima_chapovskyi/printscreen

Čelsi je uspio da pobijedi gradskog rivala i Mihajlo Mudrik je obukao dres "plavaca" umjesto Arsenalovog, iako su ga "tobdžije" silno željele prethodnih mjeseci. Mladi Ukrajinac, koji je koštao gotovo 100 miliona evra i dio novca "zaradio" i za vojsku, već je i debitovao za tim iz Londona, a na prvom meču u novom klubu napravio je mnogo problema.

Zaigrao je za Čelsi kao rezervista protiv Liverpula i tada brzinom šokirao Džejmsa Milnera koji nije mogao da mu parira. To i ne čudi, kada se ima u vidu da je Mudrik trčao čak 37 kilometara na čas! To je na društvenim mrežama otkrio njegov trener Dima Čapovski, koji je pokazao i kako Mudrik trenira u novom klubu.

Mladi krilni napadač vidi se na snimku kako radi u teretanu. On na početku snimka diže tegove, a zatim se bavi i ostalim vježbama koje mu očigledno pomažu da bude brži od svojih konkurenata i u Premijer ligi. "37.0. Nije temperatura. To je Mudrikova brzina protiv Liverpula", napisao je Dima uz snimak. Pogledajte ga:

Podsjećamo, Mihajlo Mudrik je bio najtraženiji igrač u zimskom prelaznom roku. Činilo se da je Arsenal veoma blizu da ga kupi, ali je Čelsi uspio da ga ukrade i obezbijedi pojačanje na duži vremenski period, čak osam godina! Tako se doskorašnji fudbaler Šahtjora preselio u plavi dio Londona, iako je nedjeljama pokazivao na društvenim mrežama naklonost Arsenalu i fudbalu koji gaji Mikel Arteta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC