• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal na pripremama - sudije namjestile utakmicu!? Isplivali detalji, evo koliko novca je uplaćeno na ovaj meč!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sudije su optužene da su namjestile pripremni meč između LASK-a i Visle Krakov.

 Sudije optužene za namještanje pripremne utakmice Izvor: Printscreen/YouTube/ジン

Mnogi klubovi privode kraju pripreme za nastavak sezone, a za to vrijeme pojavile su se skandalozne informacije. Sudije su optužene da su namjestile meč na pripremama u Turskoj.

U pitanju je duel između austrijskog LASK-a i poljske Visle iz Krakova. Poljski "TVP Sport" je prvi objavio vijest o navodnom namještanju i navodno su arbitri u to bili umiješani.

Uplaćene su velike svote novca da će na ovoj utakmici pasti najmanje četiri gola. Upravo to se i dogodilo i to u posljednjih 15 minuta utakmice. Tada je bilo 1:1, a na kraju je LASK slavio sa 3:1, pa su tako svi koji su uplatili novac na golove prošli tikete. Zbog svega toga se sada priča o ovom meču.

Na oko 15 minuta prije kraja utakmice, rezultat je bio 1:1 i tada su krenule da stižu uplate na ovaj meč. Navodno je preko 45,000 evra uplaćeno na to da će pasti još dva gola. Ubrzo poslije toga u 76. minutu je sudija dosudio penal za LASK koji je blago rečeno sumnjiv. Takođe je u prvom poluvremenu dosudio i penal za Vislu koji je takođe bio sporan. Kada je dosuđen taj penal trener Visle Radoslav Sobolevski je okupio svoje igrače i želio je da ih povuče u svlačionicu, nezadovoljan suđenjem. Poslije nekoliko minuta su od toga odustali, pa je meč odigran do kraja, a LASK je dao još jedan gol u završnici.

Trener Sobolevski je izjavio da su "odluke sudija bile presmiješne", a poslije toga se oglasio i klub saopštenjem. "Skandalozne odluke sudija na ovoj utakmici. Trener je zaustavio meč poslije dosuđenog penala, ali je poslije razgovora donijeta odluka da igrači ostanu na meču. Vjerujemo da će svi oni koji su prate rad sudija pogledati ovu utakmicu. Već smo obavijestili sve ljude u organizaciji o našem stavu za ovaj duel", navodi se u saopštenju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC