• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VLAHOVIĆ U REAL MADRIDU? Najveća bomba prelaznog roka u zadnji čas!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dušan Vlahović i njegov agent daju sve od sebe da se do ponoći ozvaniči ovaj transfer!

 Dušan Vlahović ide u Real Madrid Izvor: MN PRESS

Dušan Vlahović prema pisanju novinara Tomasa Gonzalesa i španskog "El Debatea" želi u Real Madrid! Navodno se igrač sam ponudio "kraljevskom klubu" i probaće da osigura transfer na "Santjago Bernabeu" u posljednjem danu prelaznog roka!

On je prošle zime stigao u Juventus kao veliko pojačanje iz Fiorentine za 82.000.000 evra, a već mjesecima je na meti kritika italijanskih medija. Nedavno je istakao da će se boriti za klub pošto je Juventusu oduzeto 15 bodova zbog malverzacija sa transferima, a sada iz Španije dolaze drugačije vijesti.

Navodno je Vlahovićev agent probao da stupi u kontakt sa Realom koji u svojim redovima ima osvajača Zlatne lopte Karima Benzemu i momka iz omladinske škole Marijana Dijaza kao napadače. Ipak Benzemu polako stižu godine, a ono što nisu uspjeli sa Jovićem sada bi u Madridu probali da urade sa Vlahovićem - da dovedu novog lidera u napadu za cijelu deceniju!

Juventus ima finansijske probeme i stotinak miliona od ovog tranfera bi svakako pomoglo, ali je pitanje da li će uspjeti sve što je potrebno da se riješi do kraja dana, ukoliko su klubovi zaista počeli sa pregovorima. Očekuje se u narednim satima zvanična ponuda za Vlahovića, koji je nedavno ponovo zaigrao za Juventus nakon problema koje je imao sa povredama. 

Vlahović ima 23 godine i bio bi dugoročno rješenje na poziciji špica, ali do sada se Srbi nisu proslavili u Real Madridu. Luka Jović je imao neslavnu epizodu, a Predrag Spasić i Perica Ognjenović su još gore prošli. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC