• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNAŽAN, BRZ I VELIKI POTENCIJAL, ZATO SU GA UZELI ZVEZDI! U Srbiji nije blistao, sad ima veliku šansu - oduševio ih je!

Autor Haris Krhalić

Crveno-bijeli su uspjeli da zarade od prodaje Ibrahima Mustafe, a on je već predstavljen u novom klubu.

 Ibrahim Mustafa predstavljen u Lasku Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je završila još jedan "izlazni" transfer u samom finišu prelaznog roka. Nakon što je Nemanja Motika poslat na pozajmicu u Austriju Lustenau, a Zoran Popović i Radovan Pankov u Čukarički, bilo je vrijeme i za prodaju. Ibrahim Mustafa (22), krilni napadač koji nije ostavio dubok trag, preselio se u redove austrijskog LASK-a.

Fudbaler iz Gane potpisao je ugovor do 2026. godine, a čini se da je na njegovom dolasku u LASK insistirao sportski direktor Radovan Vujanović. Nekadašnji fudbaler iz Aranđelovca veći dio igračke karijere proveo je baš u Austriji, a sada je u redove crno-bijelih doveo igrača baš iz Srbije.

"Željeli smo da proširimo ofanzivnu liniju, posebno na poziciji centarfora, pa smo doveli Ibrahima. Dugo smo ga imali na radaru i gledali ga uživo tokom našeg trening kampa u Beleku. On je snažan i brz igrač u presingu i sa 22 godine ima veliki potencijal", rekao je Vujanović.

U austrijskom klubu imaju velika očekivanja od brzonogog krilnog fudbalera, pa je tako trener Didi Kuhbauer oduševljen što je ovaj transfer realizovan u posljednjim danima pijace.

"Ibrahim je veoma aktivan igrač koji će značajno doprineti našoj ofanzivi. Veoma sam srećan što je transfer realizovan u ovom prelaznom roku", kazao je strateg LASK-a.

Mustafa je u Crvenu zvezdu stigao u januaru 2020. godine, a u međuvremenu je nastupao za omladince crveno-bijelih, Zlatibor, Radnički iz Sremske Mitrovice i Novi Pazar. Veću šansu dobio je u finišu mandata Dejana Stankovića, a igrao je i kod Miloša Milojevića. Ukupno je sakupio 19 mečeva i na njima upisao tri asistencije za golove saigrača. U Austriji će mu nekadašnji fudbaleri Zvezde Filip Stojković i Branko Jovičić, dugogodišnji igrači LASK-a, pomoći da se prilagodi na uslove u novom klubu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC