• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović uzeo loptu, a Alegri okrenuo leđa!? Nije smio da gleda Dušanov penal, pa ga pohvalio kao da je neprijatelj...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Veza Alegrija i Vlahovića je vrlo čudna, trener nije imao povjerenja da gleda srpskog napadača, pa jedva da ga je pohvalio poslije dva gola i asistencije.

 Dušan Vlahović pogodio penal Masimilijano Alegri nije smio da gleda Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović vodio je Juventus do ubjedljive pobjede protiv Salernitane (3:0) pošto je postigao dva gola i asitirao Filipu Kostiću, tako da je poslije 115 dana "suše" konačno uspio da se upiše na listi strijelaca za "staru damu". Vidjelo se koliki teret nosi na leđima, zato je i zamolio svog saigrača Anhela di Mariju da izvede penal u 26. minutu kako bi konačno dobio na samopouzdanju, a interesantno je da taj trenutak nije mogao da gleda njegov trener Maks Alegri.

Dok se Vlahović spremao da izvede najstrožu kaznu, i da savlada uvijek neugodnog meksičkog golmana Giljerma Očou, Alegri je sve iznenadio jer je okrenuo leđa terenu i nije htio da gleda. Da li zbog nepovjerenja ili nečeg drugog...

Ipak, kada je Vlahovićeva lopta završila iza leđa Očoe, Alegri se radovao kao i svi crno-bijeli navijači na stadionu, nakon čega se sve "otvorilo" srpskom napadaču. I pored vrhunske partije, Alegri je bio škrt na pohvalama: "Vidite da je fizički dosta bolje, kreće se sve bolje, djeluje spremnije, takođe je odigrao dobro i na tehničkom planu i nije pravio greške. Di Marija je bio fantastičan u prvom dijelu, a ako tako nastavi i uspije isti nivo da zadrži sat vremena - to će biti velika prednost za njega".

Ništa čudno za Alegrija, teško odaje priznanje svojim igračima, pa je Vlahović objasnio i zašto je trener vikao na njih da je cijeli stadion čuo čak i kada su vodili 3:0 protiv Salernitane i privodili meč kraju."Zna šta možemo i ne želi da se opustimo čak i kada vodimo tako ubjedljivo, moramo da ostanemo čvrsti i igramo naš fudbal Nekada se to desi, tako da nas tjera da budemo fokusirani".

Interesantno je da je Alegri, poslije kazne od 15 bodova koju je dobio Juventus, poručio da je njihov cilj da ostanu u Seriji A i obezbijede opstanak, navodeći granicu od 40 poena kao ključnu. Trenutno su na 26.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC