• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real ne odustaje - na ljeto dovode Dušana Vlahovića! Na meti i Brazilac koji je razbio Srbiju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Real Madrid mora da podmlađuje svoj tim, a prve mete su Dušan Vlahović i Rišarlison, Brazilac koji je razbio Srbiju na Svjetskom prvenstvu.

 Real Madrid hoće Dušana Vlahovića na ljeto Izvor: MN Press/Kurir/Dado Đilas

Real Madrid ne odustaje od Dušana Vlahovića! Španski mediji su posljednjeg dana prelaznog roka javili da je srpski napadač meta "kraljevskog kluba". Ipak nisu uspjeli da ga dovedu sada, ali kako sada prenosi "ESPN" nisu odustali od te ideje. 

Jasno im je da je potrebna dugoročna zamjena za Karima Benzemu koji igra fantastično ali ipak ima 35 godina. U Realu je dovođenje napadača na ljeto predstavljeno kao "ključno", a Karlo Anćeloti je oko bacio na stamenog špica nacionalnog tima Srbije. 

Benzemi ugovor ističe na ljeto 2024. godine, a Real hoće da iskoristi ogromne finansijske probleme Juventusa i da za manje novca nego što je realna cijena dovede Vlahovića. Uz sve to Juventus je kažnjen sa 15 oduzetih bodova u Seriji A i ako se ne plasiraju u Ligu šampiona naredne sezone srpski napadač će htjeti da ide. 

Druga opcija ako Srbin ne pristane da krene stopama Predraga Spasića, Perice Ognjenovića i Luke Jovića je Rišarlison. Iako je karijeru počeo kao krilo kako vrijeme odmiče sve se više pomjera u sam špic napada. Takođe pošto je moguće da će se "los blankosi" odreći Marka Asensija i Marijana Dijaza, Rišarlison je viđen kao idealan igrač koji bi mogao da ih odjednom zamijeni obojicu.

Juventus je Vlahovića doveo za 82.000.000 evra u januaru 2022. godine i ne planiraju da ga puste za manje od 100.000.000 u neki drugi klub, ali bi teška situacija u ekipi mogla da ih natjera na to.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC