• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović upravo dobio "MIG" IZ REAL MADRIDA: Ančeloti hitno tražio novog napadača, a Jović mu nije valjao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Karlo Ančeloti će insistirati da Real Madrid tokom ljeta kupi novog golgetera jer Karim Benzema nije dovoljan.

 Karlo Ančeloti traži novog napadača za Real Madrid Izvor: MN Press/YouTube/Sky Sports Football/Screenshot

Srpski napadač Dušan Vlahović možda ne igra sezonu života, ali je uprkos tome "tražena roba". Već nedjeljama unazad spominjalo se da na njega motri Real Madrid, čak se pričalo da se i Vlahović "nudio" njima tokom januarskog prelaznog roka, dok je sada i trener Karlo Ančeloti prvi put dao signal da je dolazak još jednog Srbina u najuspješniji klub svih vremena i te kako moguć.

Uoči meča sa Elčeom, Karlo Ančeloti je komentarisao situaciju sa napadačima koja ga muči čitave sezone pošto je najbolji igrač tima Karim Benzema u više navrata bio povrijeđen. S obzirom na to da nema adekvatnu zamjenu, Ančeloti se dovijao i koristio Rodriga, Asensija, pa čak i Azara, ali od kada je pod pritiskom zbog loših rezultata - traži špica.

"Moramo da razmišljamo o novom napadaču. Karim Benzema više nije mladić, ali će biti sa nama još i sljedeće godine. Sada imamo puno obaveza - pred nama su Liga šampiona i domaće prvenstvo. Ne znam da li će Benzemi biti produžen ugovor, ali znam da naše legende moraju da ostanu u klubu", rekao je Karlo Ančeloti koji se sam zalagao da novi ugovor dobije i Luka Modrić, međutim to nikako da se završi pozitivnim ishodom.

Najbolji strijelac Real Madrida ove sezone je Vinisijus Žunior sa 16 pogodaka u svim takmičenjima, dok je 14 dodao Benzema, ali samo na 22 nastupa. Dvocifreni su još Valverde (11) i Rodrigo (10). Rezervni napadač "kraljevskog kluba" Marijano Dijaz igrao je samo 44 minuta i nije se upisao u strijelce.

Iz ove perspektive djeluje da bi Luka Jović možda čak i dobio veću šansu u Real Madridu da je ostao, ali s obzirom na to kako ga je tretirao Ančeloti - pitanje je. Vidjećemo da li bi eventualni dolazak Dušana Vlahovića mogao da promijeni istoriju kada su Srbi u Real Madridu u pitanju, pošto kao da je ovaj klub "uklet" za njih. Vlahović je jedan od najboljih napadača današnjice, a iz Juventusa bi mogao da ode zbog finansijskih problema u koje se klub sam upleo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC