• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PET PUTA OSVAJAO LIGU ŠAMPIONA, PA PREVARIO GRKE: Olimpijakos mu dao tri miliona, a on gori od penzionera

Autor Haris Krhalić

Jedva čekaju da mu vide leđa, a čini se da se raskid ugovora Marsela i Olimpijakosa približio.

 Marselo na izlaznim vratima Olimpijakosa Izvor: YouTube/Olympiacos FC - Official YouTube Channel/Screenshot

Jedan od najboljih lijevih bekova svih vremena Marselo (34) predstavljen je ljetos kao najveće pojačanje u istoriji Olimpijakosa, ali bi već poslije nekoliko mjeseci mogao da napusti Atinu na "zadnja vrata". Odavno je jasno da se Marselo potpuno zapustio i da zbog toga Real Madrid nije htio da ga zadrži, ali čelnicima grčkog kluba ni na kraj pameti nije bilo da je bogati ugovor na "Karaiskakisu" shvatio kao naknadu za hobi, a ne posao.

Zbog toga bi u narednim danima trebalo da se ozvaniči prekid saradnje, odnosno čeka se još da samo Marselo potpiše raskid ugovora sa Olimpijakosom, prenose atinski mediji i dodaju da je tako najbolje za obje strane.

Marselo je potpisao ugovor vrijedan tri miliona evra, međutim prvo je došao nespreman na pripreme, pa je bio povrijeđen, tako da je u međuvremenu odigrao samo deset utakmica u crveno-bijelom. Na njima, manje od 350 minuta, ali to mu je bilo dovoljno da postigne i tri gola u Kupu Grčke. Na evropskoj sceni im nije donio nikakvu prednost i Olimpijakos igra jednu od lošijih sezona u novijoj istoriji.

Brazilac je sa Real Madridom pet puta osvajao Ligu šampiona, još šest puta je bio prvak Španije i ukupno ima preko 20 pehara u igračkoj karijeri, ali odavno više nije na vrhunskom nivou i očigledno je "prevario" Grke.

Vidjećemo šta dalje slijedi za njega, da li će se vratiti u rodni Brazil u kome je igrao za Fluminense i došao na "Bernabeu" kao tinejdžer da zameni Roberta Karlosa - ili ga možda poslije svega čeka kraj karijere. Partijama u Olimpijakosu nikoga nije ubijedio da još može da igra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC