• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika pobjeda Saše Obradovića pred Zvezdu! Real otišao iz Beograda kao LIDER, Monako stiže kao DRUGI na tabeli!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tim srpskog stručnjaka ostvario jako važan trijumf uoči gostovanja crveno-bijelima.

 Monako pobijedio Olimpijakos 64:60 Izvor: MN PRESS

Monako srpskog trenera Saše Obradovića ostvario je jednu od najvažnijih pobjeda ove sezone pred gostovanje Crvenoj zvezdi u četvrtak. "Kneževi" su drugi put savladali Olimpijakos (64:60) i to bi moglo da ima veliki značaj ako timovi budu izjednačeni na kraju ligaškog dijela. Francuski predstavnik dolazi u Beograd kao drugoplasirani na tabeli, sa skorom 12-6, koji ima i lider - Real Madrid, koji je u utorak savladao crveno-bijele u "Pioniru". Olimpijakos je od večeras četvrti, sa skorom 11-7.

Lider Monaka Majk Džejms dolazi u Beograd u odličnom ritmu, jer je protiv Olimpijakosa ubacio 19 poena, uključujući i jako važan pogodak za vođstvo Obradovićevog tima. Džejms se istakao u "tvrdom" duelu prošlosezonskih rivala iz plej-ofa, a meč u Monaku obiljžio je i veliki broj izgubljenih lopti (ukupno 34).

Džejms je dao koš odluke 41 sekund prije kraja za vođstvo 61:59 i na taj način je najavio trijumfalni dolazak u Beograd, gdje će Obradović ponovo biti rival timu u kojem je osamdesetih ponikao kao igrač i u kojem je 2020. pola godine radio kao trener, pa se rastao sa klubom uz tužbu. Nastup njegovog tima u četvrtak ponovo će veoma zavisti od inspiricije Majka Džemsa, nekadašnjeg NBA plejmejkera koji je prošle nedjelje protiv Partizana odigrao jako loš meč i Obradović je poslije utakmice govorio o tome u Štark areni: "Eh, kad bi znao... To su stvari koje svi znamo mi koji smo unutra, nisu lake neke stvari za prihvatiti, posebno sa trenerske strane i nešto moraš da prihvatiš da bi bio tu."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC