• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA JE UPRAVA KRIVA? PA NE IGRAJU ONI! Ivica Iliev poslije ispadanja Partizana: Ispadali smo i ranije...

Autor Haris Krhalić

Bivši direktor Partizana Ivica Iliev podržao je rukovodstvo i pored eliminacije crno-bijelih iz Evrope.

 Ivica Iliev o ispadanju Partizana iz Konferencijska liga Izvor: MN PRESS

Bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev izjavio je poslije eliminacije crno-bijelih iz Evrope da je odgovornost na igračima, a ne na rukovodstvu protiv koga su navijači protestovali uoči meča protiv Šerifa. Okupili su se ispred Humske i poslali poruku upravi na čelu sa Miloradom Vučelićem, o odlasku vodećih ljudi Partizana skandiralo se i u toku meča, međutim Iliev pruža podršku svojim nekadašnjim saborcima.

"Šta je Uprava kriva? Ne igra Uprava, već igrači i stručni štab. Uprava je uradila sve što je bilo do nje, znam kako funkcioniše. Glavu gore, sačekaćemo sljedeću sezonu za nova nadmetanja u Evropi", rekao je nedakašnji operativac kluba Ivica Iliev za "Sportski žurnal" poslije utakmice.

Iliev ne smatra da je završetak takmičenja u šesnaestini finala Konferencijske lige preveliki neuspjeh, čak ni kada je došao protiv ekipe iz Moldavije - i vođstva od 2:0 u ukupnom rezultatu.

"Ispadali smo i ranije iz Evrope. Kad podvučete crtu, drugu godinu zaredom imali smo proljeće u Evropi. Sad se tek vidi koliki smo prošle sezone Crvena zvezda i mi napravili rezultat osminom finala. Djeluje da smo kvalitetniji tim od Šerifa i da je trebalo da prođemo, što sad nije važno. Prolaz je bio već upisan, ali na ovom nivou ne smije bi smjelo ovako nešto da se dešava, jer su na ovom nivou ozbiljni igrači i timovi", poručio je Iliev i ocijenio da je presudio "neshvatljiv penal" koji je napravio Siniša Saničanin.

Podsetimo, Partizanu ovog vikenda slijedi meč sa Radničkim iz Kragujevca, a potom i "vječiti" derbi protiv Crvene zvezde, na kraju zakazan za 3. mart u 19 časova na "Marakani".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC