• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAKAO HRVATA U NAJGOREM TIMU ENGLESKE: U Dinamu rušio velikane, sad ne znaju šta će sa njim

Autor Haris Krhalić

Dinamo ga je prodao u jednom od najboljih klupskih transfera, a sada se nižu njegovi pehovi.

 Mislav Oršić doživio potres mozga  Izvor: Profimedia/Naoki Morita/AFLO SPORT

Iako je u januarskom prelaznom roku stigao u Premijer ligu kao jedno od najvećih Sautemptonovih pojačanja, hrvatski fudbaler Mislav Oršić nikako da stigne do prilike u dresu Sautemptona. Jedan od najslabijih timova Premijer lige prethodnih nedjelja uopšte nije računao na njega jer nije bio u planovima bivšeg trenera, a sada je poznato da ni kod novog šefa struke neće zaigrati. Ovog puta je razlog potres mozga, koji je nekadašnji fudbaler Dinama doživio.

Standardni reprezentativac Hrvatske tako će propustiti i četvrti ligaški meč u nizu, bez prilike da pomogne Sautemptonu u veoma neizvjesnoj borbi za opstanak. Od kako je stigao u Englesku Oršić je u elitnom fudbalskom rangu odigrao samo šest minuta tokom poraza od Aston Vile i nikako nije mogao da ostavi dublji trag na terenu.

Sada neće ni imati priliku za to, jer je po riječima novog trenera Rubena Selesa doživeo potres mozga. Menadžer nije otkrivao detalje o ovoj povredi i pretpostavlja se da je ona nastala na treningu, dok navijači tima sa juga engleske spekulišu i da je Mislav zvanično precretan. Po komentarima na društvenim mrežama moglo bi da se nasluti kako je sezona u prvom timu Sautemptona završena za učesnika Mundijala u Kataru.

U sličnoj situaciji prethodnih nedjelja nalazio se i štoper Duje Ćaleta-Car, koji je takođe sklonjen iz prvog tima. Iako se tokom karijere dokazao u klubovima poput RB Salcburga i Olimpika iz Marseja, Englezi nisu imali previše sluha za njegove kvalitete. I Ćaleta-Car je svaki od prethodna tri meča odgledao sa tribina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC