• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se sjetila Piksijevog rođendana! Poslije teških riječi i poruka s "Marakane", lijepa objava o Zvezdinoj zvijezdi

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda se oglasila povodom rođendana Dragana Stojkovića Piksija

 FK Crvena zvezda čestitala rođendan Draganu Stojkoviću Piksiju Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda oglasila se u petak popodne i podsjetila svoje pratioce na društvenim mrežama da je na današnji dan rođendan njenoj legendi, Draganu Stojkoviću Piksiju, petoj Zvezdinoj zvijezdi i aktuelnom selektoru Srbije. Mnogi će ostati iznenađeni, s obzirom na to da je bilo i javnih kritika na Piksijev račun sa "Marakane" prethodnih godina, kao i neprijatnih poruka sa tribina kada je dolazio na stadion. Ipak, ova objava i poruka kluba povodom Piksijevog rođendana mogla bi da nagovijesti bolje odnose crveno-bijelih i selektora.

"Dragan Stojković Piksi, kapiten i peta Zvezdina zvijezda, rođen je 3. marta 1965. godine u Pasi Poljani kod Niša. Za Crvenu zvezdu je igrao od 1986. do 1990. godine, a kasnije je bio i predsjednik kluba od 2005. do 2007. godine. Za Zvezdu je odigrao 159 zvaničnih utakmica i postigao 65 golova. Osvojio je dvije šampionske titule 1988. i 1990. godine i jedan nacionalni kup 1990. godine. Jedan je od posljednjih autentičnih plejmejkera u srpskom fudbalu. Bio je vrhunski tehničar, maštovit fudbaler i vrlo dobar strijelac, koji je postizao vrlo efektne golove, iz kornera, sa velike udaljenosti.

"U čast njegovog rođendana i 169. vječitog derbija, podsjećamo se njegovog pogotka iz 81. derbija, kada je postao jedini fudbaler u istoriji okršaja crveno i crno-bijelih koji je pogodio direktno iz kornera, a Crvena zvezda je 6. septebra 1987. na stadionu vječitog rivala slavila rezultatom 3:2", poruka je Zvezde nekoliko sati pred 169. vječiti derbi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC