• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRENULI SMO U HAOTIČNI "FAJT", A TO NAM NE TREBA! I trener Zvezde očekivao više: To je naš derbi...

Autor Haris Krhalić

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević prokomentarisao je za TV Arena Sport pobjedu svog tima u 169. "vječitom" derbiju.

 Miloš Milojević izajve nakon pobjede nad Partizanom Izvor: Arena Sport/Screenshot

Crvena zvezda je slavila u 169. "vječitom" derbiju protiv Partizana 1:0 zahvaljujući Aleksu Vigu, ali je opšti utisak da šampion nije oduševio onoliko koliko se očekivalo, bar s obzirom na bodovnu razliku između dva najveća srpska kluba. Toga kao da je svjestan i Miloš Milojević koji je u izjavi za TV Arena Sport poslije meča i sam poručio da je i sam više očekivao, bar kada je rezultat u pitanju.

"Slažem se da smo i mi očekivali drugačiji rezultat, to smo očekivali i željeli, a ostaje nam žal za tim šansama. Posebno u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu mislim da je važnost utakmice uticala na igrače. Svi smo probali da smirimo sa klupe da ih smirimo, krenuli smo u haotični fajt, a ne treba nam to u ovim trenucima. Pokazali smo da možemo da igramo i drugačije. Najvažnije je da smo na kraju dobili utakmicu, poštujemo našeg rivala i mislim da smo zasluženo uzeli tri boda", rekao je Milojević.

Zašto se Crvena zvezda odlučila da igra sa trojicom štopera u drugom poluvremenu? Objasnio je Milojević da je morao da se povuče...

"Imali smo period od sedam minuta da oni idu direktno, napadaju nas, htjeli smo da učvrstimo pozadi. Bilo je i dobrih šansi, pa ta povreda Milunovića je dovela do toga da se vratimo na staro. Čestitam mojim igračima na fleksibilnosti i trudićemo se da to bude već na sljedećoj utakmici još bolje", kazao je Milojević i zaključio:

"To je naš derbi, nema tu mnogo ljepote, onda se to okrene na fajt. BIla je dosta sadržajna utakmica, svi su dali sto odsto. Ostalo ćemo rješavati usput".

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Dragi dječko i ti si među zalutalima u veliki klub zvani Crvena Zvezda....o čemu ti uopšte pričaš i kome....pojma nemaš ...jedva pobjedite ovakav očajni Patlidžan ..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC