• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda treba da se zabrine! AKO JE OVO ZA LIGU ŠAMPIONA... Bivši as crveno-bijelih o derbiju: Mora da se mijenja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji igrač Zvezde iskreno je analizirao 169. vječiti derbi i pobjedu crveno-bijelih protiv Partizana.

 Ivan Dudić komentar vječitog derbija Izvor: TV Arena sport/screenshot

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ivan Dudić analizirao je pobjedu crveno-bijelih u 169. "vječitom" derbiju i rekao da ga brine ako je i ovaj meč dio pripreme lidera Superlige za učešće u Ligi šampiona.

"Nije bio derbi na zavidnom, već na prosječnom nivou. Sem tog gola, očekivali smo otvoreniju utakmicu, da bi bilo i više golova. Zvezda je u prvom poluvremenu bila malo bolja. Kao zvezdaš volio bih da je bila i ubjedljivija pobeda i ljepša predstava, ali drugo poluvrijeme mi ne uliva preveliku nadu", rekao je on iskreno za TV Arena sport.

Dudić je rekao da bi crveno-bijeli trebalo da budu zabrinuti.

"Ako je ovo priprema Zvezde za Ligu šampiona, treba da se zabrine kako je izgledala danas. Ima još vremena, ali u koncepciji igre i smislu, mora drastično da se mijenja. Ostaje žal prema navijačima, ostali su uskraćeni za ljepšu predstavu, obje ekipe su tu imale prostor za napredak", dodao je Dudić.

Na konstataciju da je Zvezda sačuvala nepobjedivost na domaćem terenu, Dudić je rekao:

"Zvezda je već imala veliku prednost, bolje da smo pričali o dobroj igri, fudbalskim stvarima na kojima može da se nadograđuje igra Zvezde umjesto o statistici."

Crvena zvezda pobedila je golom Aleksa Viga u 5. minutu poslije odbitka o kapitena Partizana Slobodana Uroševića, a potom je uz velike napetosti i sukobe na terenu branila i odbranila tu prednost do kraja. Lider Superlige tako je povećao svoju prednost na "plus 16" poena i već početkom marta može da razmišlja o direktnom plasmanu u Ligu šampiona sljedećeg ljeta. Ipak, prikazana igra nije mogla da zadovoljni ni neutralne gledaoce, ni navijače "vječitih".

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Bravo Dudiću, kao da smo se dogovorili oko komentara....ovo nije ni za ligu konferencija....pola ovih dječkića je za odlazak....čim nema Ivanića i još kad Magiko izađe, Zvezda odmah u dva reda parkira bus pred svoj go....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC