• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIČAĆU SA NJIM I OPOMENUĆU GA! Zvezdin trener o "pucanju" na Grobare poslije gola: To ne smije da se ponavlja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je o neprikadnoj proslavi gola Aleksa Viga i provociranju navijača Partizana

 miloš mi Izvor: mn press/youtube/crvena zvezda

Crvena zvezda pobijedila je Partizan u 169. "vječitom derbiju" golom Aleksa Viga, a heroj pobjede slavio je pogodak "pucajući" po navijačima Partizana. Nakon što je uvredljivo gestikulirao, iskusniji saigrači poput Aleksandra Pešića prišli su mu i ukazali da se to ne radi u "vječitom derbiju", a za reakciju Argentinca bio je upitan i trener crveno-bijelih, Miloš Milojević.

"Kao prvo, nisam vidio, ali sam čuo da se izvinio zbog tog postupka. I u najavi i u odnosu sa kolegama i sa Petrićem i sa Duljajem nikad nije bilo problema. Nama treba jak Partizan, da bismo vidjeli gdje smo i šta smo. Naravno, uvijek hoćemo da ih pobijedimo. Ne mislim da za tim ima potrebe, kao što ne mislim da ima potrebe za incidentom kad je Rikardo dobio crveni, da držimo sve u okviru fudbala, da sve ima dinamiku. Drago mi je što je Vigo uputio zvanično izvinjenje, pričaću sa njim i opomenuću ga da se to ne ponavlja", rekao je Milojević u emotivnom izlaganju na konferenciji za novinare.

Milojević je poslije meča emotivno slavio pobjedu, sa navijačima ispod sjeverne tribine, a potom je rekao da "sutra može da prestane da se bavi ovim poslom". Njegov tim sada ima 16 bodova više od Partizana i već na miru može da planira učešće u grupnoj fazi Lige šampiona sledeće sezone - mada je očigledno da crveno-bijeli imaju i dosta razloga za brigu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC