• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOTALNA RASPRODAJA U ČELSIJU: Moraju da skupe 200.000.000 evra, zato su napravili transfer listu

Autor Haris Krhalić

Klubovi znaju da je Čelsi u problemu i probaće na svaki način da snize cijenu fudbalera u narednoj sezoni.

 Čelsi prodaje igrače Izvor: Profimedia

Čelsi je pomjerio sve granice kada su prethodna dva prelazna roka u pitanju i tako je pod vođstvom novog vlasnika Toda Bolija dovedeno čak 16 igrača. Plaćeni su nevjerovatnih 611.000.000 evra, a sada "plavci" hitno moraju nešto i da prihoduju. Uspjeli su da "zaobiđu" finansijski fer plej tako što su ugovore igrača produžili na mnogo sezona, ali sada im je potrebno oko 200.000.000 evra kako bi izbjegli kazne. 

Zbog toga je spremna lista za otpis, a ono što je čudno neki igrači sa nje su već zimus htjeli da napuste klub, ali im to nije dozvoljeno. Hakim Ziješ je bio na korak od Pari Sen Žermena, ali nije otišao u Francusku jer je Čelsi sabotirao transfer. Sada je na listi igrača spremnih za transfer.

Takođe Konor Galager je bio interesantan Njukaslu, ali nije pušten da ode, što će biti učinjeno na ljeto. Kristijan Pulišić je interesantan brojnim klubovima i mogao bi od njegove prodaje da zaradi Čelsi, a N'Golu Kanteu ističe ugovor i moguće je da će ga produžiti samo kako bi omogućio Čelsiju da zaradi neki novac od transfera.Takođe se nadaju na "Stamford bridžu" da bi neki od pozajmljenih igrača kao što je recimo Romelu Lukaku mogli da budu otkupljeni. 

Veteran Pjer Emerik Obamejang ništa nije pokazao u Londonu i zato će biti završena saradnja sa njim, a uprava se nada da bi mogla da proda Mejsona Maunta u Liverpul. Takođe na listi za prodaju su Kai Haverc koji od svih navedenih igrača ima najveći uticaj u timu, kao i španski golman Kepa Arizabalaga koji je u posljednje vrijeme istisnuo Eduarda Mendija uzmeđu stativa. Da li će to sve biti dovoljno da se "zakrpe" finansije za narednu sezonu, ostaje da se vidi. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC