• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Engleska bruji o ovom potezu fudbalera - šta radite vas dvojica?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dva velika pojačanja Čelsija u nedavno završenom prelaznom roku pokazali da nisu previše fokusirani na odnose sa saigračima.

 Žoao Feliks i Mihajlo Mudrik se zagrijavaju dok Aspilikuetu iznose na nosilima Izvor: Streamja.com/Printscreen

Na meču Premijer lige između Čelsija i Sautemptona viđena je veoma teška povreda Sezara Aspilikuete, koji je na nosilima iznesen sa terena stadiona u Londonu. Njega je protivnički fudbaler udario nogom u glavu, a dok je Aspilikueta nepomično ležao na travi mnogi su se zabrinuli za njegov život. Ljekarski tim brzo je pritrčao da pomogne, a dvojica mladih fudbalera "Plavaca" kao da nisu ni obratili pažnju na to...

Engleska bruji zbog poteza Mihajla Mudrika i Žoaa Feliksa, "klinaca" koji u karijeri već imaju transfere veće od 100 miliona evra. Ukrajinac je nedavno pojačao Čelsi za ogroman novac, dok je Portugalac u Engleskoj na pozajmici iz Atletiko Madrida, gde nije opravdao uloženi novac. Njih dvojica su se, dok je svijet brinuo za Aspilikuetu, zagrijavali za nastavak utakmice. Pogledajte kako je to izgledalo:

Samo nekoliko metara udaljeni od kapitena koji je teško povrijeđen Mudrik i Feliks su se dodavali loptom kako bi ostali zagrijani, a fudbalski navijači ostali su šokirani zbog toga. Mnogima je zasmetalo što nisu pokazali zainteresovanost za stanje njihovog saigrača. Jasno je da njih dvojica nikako nisu mogli da pomognu Aspilikueti, ali malo saosjećanja prema povrijeđenom lideru tima ne bi bilo na odmet.

Inače, Čelsi je izgubio meč protiv Sautempton koji se ove sezone grčevito bori za opstanak. Jedini gol na susretu postigao je Džejms Vard-Prous iz slobodnog udarca, a zbog tog pogotka nastavljen je loš niz londonskog tima. Trenutno je Čelsi na 10. mjestu tabele u Premijer ligi i nema nijednu pobjedu u posljednja četiri kola. Lider Arsenal im bježi 23 boda, dok je četvrtoplasirani Njukasl na 10 bodova udaljenosti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC