• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić i Džajić pred TV kamerama uoči izbora! Predsjednički kandidati FSS gostuju u emisiji na RTS-u

Autor Dragan Šutvić

Dragan Džajić i Nemanja Vidić su jedini kandidati za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije i o svom programu će govoriti na RTS.

 nemanja vidić i dragan džajić u emisiji na rts  Izvor: MN Press/ATA Images/Antonio Ahel

Fudbalski savez Srbije dobiće predsjednika poslije skoro dvije godine. Na predsjedničkim izborima 14. marta biraće se između dva kandidata, dvije legende srpskog fudbala - Nemanje Vidića i Dragana Džajića. Njih dvojica su već predstavili svoje timove, a sada će se prvi put pojaviti i na televiziji od kada su predali kandidaturu.

Dragan Džajić i Nemanja Vidić će ovog ponedjeljka (6. marta) gostovati u emisji "Oko" na Javnom servisu RTS. Njih dvojica neće istovremeno biti gosti, nego će Vidić predstaviti svoj program u 18.15, a zatim Džajić od 18.40.

U opisu emisije navodi se da će Vidić odgovoriti na pitanje "šta nudi srpskom fudbalu", kako je sastavio svoj tim pošto u njemu ima i ljudi koji nisu iz sporta, odnosno na čiju podršku računa u Srbiji i inostranstvu.

"Kakva je razlika između srpskog klupskog fudbala koji je on ostavio prije 20 godina i ovoga danas? Šta je bolje, šta je lošije? Kako gleda na rezultat reprezentacije? Šta misli o selektoru Stojkoviću, šta o protivkandidatu za mjesto predsjednika FSS-a Draganu Džajiću?", navodi se u najavi emisije.

Što se tiče Džajića, sleduju mu slična pitanja:

"Zašto mu je sada FSS izazov? Kao čovjek koji je igrao na svim bitnim stadionima u regionu, koji i danas gleda utakmice na svim fudbalskim terenima u Srbiji - kako mu izgleda srpski fudbal? Šta su najveći problemi, zbog kojih stvari je optimista? Šta može da uradi u Savezu? Koga bi vodio iz Zvezde, da li u njegovom timu ima mjesta i za ljude iz Partizana, na koga računa iz privrede, na koga iz politike? Kako mu djeluje sadašnja reprezentacija Srbije, šta misli o svom protivkandidatu Nemanji Vidiću?"

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC