• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je to - Dragan Džajić ili Nemanja Vidić! FSS se oglasio saopštenjem, oni su kandidati za predsjednika!

Autor Dragan Šutvić

Usvojene su kandidature i postalo je zvanično - njih dvojica biće kandidati na izborima za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije.

 nemanja vidić i dragan džajić kandidati za predsjednika fss  Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MN Press

Fudbalski savez Srbije potvrdio je da Dragan Džajić i Nemanja Vidić ispunjavaju sve uslove da se kandiduju za predsjednika FSS i to je ozvaničio saopštenjem na sajtu. Nakon sjednice Odbora za sprovođenje izbora, jednoglasno su donesene dvije odluke:

  • Odluka kojom se utvrđuje da je kandidatura Dragana Džajića za izbor na funkciju predsjednika FSS blagovremena, podnijeta od Statutom FSS ovlašćenih članova FSS i da Dragan Džajić ispunjava sve propisane uslove za izbor na funkciju predsjednika FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da Dragan Džajić ima svojstvo kandidata za izbor na funkciju predsjednika FSS. Istom odlukom utvrđeno je da su kandidature za potpredsjednike/potpredsjednice Izvršnog odbora FSS i za članove Izvršnog odbora FSS koje je podnio Dragan Džajić, blagovremene, podnijete od Statutom FSS ovlašćenog lica i da predložene osobe ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkcije potpredsjednika Izvršnog odbora FSS i članova Izvršnog odbora FSS, te je iz navedenih razloga utvrđeno da predložene osobe imaju svojstvo kandidata za izbor na navedene funkcije.
  • Odluka kojom se utvrđuje da je kandidatura Nemanje Vidića za izbor na funkciju predsjednika FSS blagovremena, podnijeta od Statutom FSS ovlašćenih osoba i da Nemanja Vidić ispunjava sve propisane uslove za izbor na funkciju predsjednika FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da Nemanja Vidić ima svojstvo kandidata za izbor na funkciju predsjednika FSS. Istom odlukom utvrđeno je da su kandidature za potpredsjednike Izvršnog odbora FSS i za članove/članice Izvršnog odbora FSS koje je podnio Nemanja Vidić blagovremene, podnijete od Statutom FSS ovlašćenog lica i da predložene osobe ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkcije potpredsjednika Izvršnog odbora FSS i članova/članica Izvršnog odbora FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da predložene osobe imaju svojstvo kandidata za izbor na navedene funkcije.

Vanredna izborna sjednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije zakazana je za 14. mart sa početkom u 14 časova u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Boka

NEMANJAAAAA!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC