• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da ne bude smijem ili ne smijem da kažem" Gordan Petrić: Vidić ili Džajić? Prošao sam kroz to, ovo je moj savjet!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Partizana o izborima u Fudbalskom savezu Srbije i kandidatima Draganu Džajiću i Nemanji Vidiću

 Gordan Petrić o Nemanji Vidiću i Draganu Džajiću Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Trener Partizana Gordan Petrić bio je upitan pred meč protiv Šerifa (četvrtak, 18.45) za predstojeće izbore u Fudbalskom savezu Srbije i za to da je izvjesno da će delegati Skupštine FSS birati između Dragana Džajića i Nemanja Vidića. "Da ne bude da nešto ne smijem ili smijem da kažem, odgovoriću", rekao je Partizanov trener.

"I jedan i drugi su zaslužili da budu predsjednici fudbalskog saveza. Prošao sam kroz to i pričam vam svoje iskustvo. Ako vidite da imate dva kandidata iz Zvezde, velika imena - i Nemanja i gospodin Džajić, da ljudi koji su u Zvezdi treba da se podijele na dvije strane. Ja sam to iskustvo imao prije par godina. To je izuzetno teško za ljude koji su dobri i sa Nemanjom i sa gospodinom Džajićem. Nadam se da će to sve proći normalno, a moj savjet, ako uopšte nekog mogu da savjetujem i ako me neko sluša je da se Dragan Džajić i Nemanja Vidić udruže i da zajedno ode Fudbalski savez. To bi trebalo da bude odličan potez. Bez obzira na to što sam Partizanovac, dobar sam i sa jednim i sa drugim, naravno više sa Nemanjom, mislim da bi tu srpski fudbal dobio (kada bi bili zajedno). Pa bismo vidjeli gdje bi nas to odvelo. Da ne bude podjele, da vidite dvojicu iz Zvezde, pa da se neko dijeli... Nije to za mene".

Ranije u toku dana, poruku javnosti poslao je Nemanja Matić, srpski as koji je otvoreno stao na stranu Nemanje Vidića i kritikovao Crvenu zvezdu da vrši pritisak na Dragana Džajića da se kandiduje. Izbori u FSS biće održani u martu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC