• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Dragan Džajić i Stefan Babović! Promjene u Fudbalskom savezu Srbije - stiže i ex kapiten reprezentacije?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Spremaju se velike promjene u Fudbalskom savezu Srbije

 Dragan Džajić Stefan Babović i Aleksandar Kolarov u FSS Izvor: MN PRESS

Dok se bliže izbori u Fudbalskom savezu Srbije, dogodile su se promjene koje nagovještavaju i da bi visoke funkcije mogli da imaju i počasni predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić i bivši vezista Partizana i trenutni potpredsjednik OFK Beograda, Stefan Babović.

Na osnovu prijedloga klubova, Džajić je imenovan za delegata Skupštine FSS ispred Crvene zvezde umjesto njenog prethodnog predstavnika Marka Petrovića, a zanimljivo je to da je Stefan Babović imenovan kao predstavnik FK Napredak iz Kruševca.
S obzirom na to da je izvjesno da će kandidati za predsjednika biti Branislav Nedimović i Nemanja Vidić, ostaje da se vidi da li bi Džajić i Babović mogli da budu izabrani na potpredsjedničke funkcije.

Takođe, Sport klub je objavio da bi bivši kapiten srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov mogao da preuzme jedno od direktorskih mjesta u Savezu. Nedavno je spekulisano da bi nekadašnji "bombarder" nacionalnog tima mogao da počne da se bavi trenerskim poslom u Italiji, ali po svemu sudeći u Savezu ga vide na funkcionerskom mjestu.

Aleksandar Kolarov (37) završio je karijeru prošle godine nakon rastanka sa Interom, a za reprezentaciju je igrao od 2008. do 2020, nastupio na dva Mundijala i 94 puta nastupao za Srbiju. Postigao je 11 golova. Sa druge strane, Stefan Babović (36) igrao je do 2016, kada je sa 30. prekinuo karijeru, tokom koje je tri puta igrao za crno-bijele, a u inostranstvu je nastupao za Nant, Fejnord i Saragosu. U Srbiji je igrao i za OFK Beograd i Voždovac, a za "A" reprezentaciju je odigrao četiri meča. Poslije kraja aktivne karijere posvetio se biznisu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC