• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić dobio ultimatum u Torinu! Trener ga ponizio, pa mu se opet obratio: Imaš tri mjeseca...

Autor Dragan Šutvić

Nemanja Radonjić i dalje može da spasi svoju karijeru u Torinu i za sve se sam pita.

 ivan jurić o nemanji radonjiću Izvor: Profimedia/Fabio Ferrari/LaPresse

Prethodnu nedjelju u italijanskom fudbalu obilježio je sukob u Torinu. Trener "bikova" Ivan Jurić zamijenio je Nemanju Radonjića poslije samo 13 minuta na terenu pošto ga je okrivio za primljen gol protiv Juventusa, odnosno zato što nije slušao date instrukcije. Zbog toga je Jurić i na konferenciji žestoko kritikovao Radonjića i činilo se da je zato Srbin već otpisan u Torinu, iako je tek postao njihov fudbaler, međutim ima prostora da se iskupi.

Uoči današnje utakmice sa Bolonjom, Ivan Jurić je "spustio loptu" govoreći o Nemanji Radonjiću, ali mu je istovremeno dao i ultimatum koji će srpski fudbaler morati da ispoštuje ako planira da ostane u ovom klubu.

"Često imamo probleme sa fudbalerima, posebno ako su mladi... To se već dešavalo u prošlosti i to se danas dešava i Radonjiću. Ima uspona i padova, a ono što se neki dan desilo je njegova najniža tačka. Ima još tri mjeseca pred sobom i nadam se da će ih iskoristiti. Kada izgubite derbi zbog nepažnje, trener može i da bude u redu sa tim, ali nekada vaš tim ne prihvati takve situacije", kazao je Jurić i tako "prebacio lopticu" u Radonjićevo dvorište, označivši da bi najveći problem mogao da ima sa saigračima.

"Fudbal nije samo dribling, nego ima još hiljadu drugih situacija. Prethodni meč smo pogriješili i to je šteta, posebno jer smo minut prije toga pogodili prečku i igrali dobru. Ako se resetuje i počne da igra, mora da shvati važnost ove situacije".

Za sada u Italiji nema informacija da li će Nemanja Radonjić uopšte poći sa ekipom na meč protiv Bolonje koji se igra u njihovom gradu - ili će pratiti sa tribina. Ipak je Radonjić i na Instagramu komentarisao trenerovu odluku zbog koje mu možda i neće tako lako pogledati kroz prste.

Ove sezone Radonjić je odigrao 23 utakmice za "bikove" i postigao je četiri gola i zabilježio dvije asistencije. Klub ga je "automatski otkupio" pošto je ispunio klauzulu iz pozajmice iz Marseja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC