• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitre legendo, doći će i taj gol! Fulam Srbinu objavio posebnu posvetu, ali neće dugo pamtiti ovu noć i JUBILEJ!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fulam je izgubio od Brentforda u utakmici koja je bila jubilarna za Aleksandra Mitrovića

 Aleksandar Mitrović odigrao 200. meč za Fulam Izvor: FoNet/AP/David Cliff

Fulam je izgubio od Brentforda 2:3 i doživio još jedan udarac u borbi za plasman u Evropu. Srpski as Aleksandar Mitrović nije uspio da postigne gol za Fulam, nakon što je pred meč klub "okačio" objavu na društvenim mrežama u čast Mitrove 200. utakmice za tim sa Krejven Kotidža. "Fulamova legenda", kratko je napisano uz fotografiju i šteta što srpski golgeter nije uspio da uljepša jubilej još jednim golom.

Iako je Fulam poslije Svjetskog prvenstva spektakularno ušao u nastavak sezone Premijer lige i redom pobeđivao Kristal Palas, Sautempton, Lester i Čelsi, od tada je "usporio" i u sedam mečeva ostvario dvije pobjede (protiv Notingem Foresta i Brajtona), a Mitrović nije postigao gol od duela protiv Lestera, 3. januara. Kao i uvijek, on nalazi način da pomogne ekipi i pogotovo u FA Kupu predvodi je kroz runde asistencijama, ali se i dalje očekuje da opet proradi i u Premijer ligi, u kojoj je ove sezone dao 11 golova. On je u ponedjeljak odigrao cijeli meč, dok je vezista Fulama Saša Lukić bio na terenu 75 minuta.

Strijelci golova za Brentford bili su Itan Pinok u 6. minutu, Ivan Toni iz penla u 53. i Matijas Jensen u 85, dok su za Fulam strijelci bili Manor Solomon u 39. i Karlos Vinisijus u 99. minutu. Brentford je ovim trijumfom produžio niz mečeva bez poraza na čak 11. U pretprošlom meču osvojio je bod protiv lidera, Arsenala, a u narednim kolima imaće šansu da nastavi da osvaja bodove protiv Evertona, Sautemptona, Lestera, Brajtona...

Sa druge strane, Fulam će u nedjelju od 15 dočekati upravo Arsenal, a onda će gostovati Mančester junajtedu u FA kupu, u četvrtfinalu tog takmičenja.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC