• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović htio trojicu Rusa u Zvezdi! Grof ispričao sve: Dzjuba je POGRIJEŠIO, Dimitri bi bio zvijezda, a Vladimir ODBIO

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Miodrag Božović otkrio je i koja trojica ruskih fudbalera su mogla da završe u Crvenoj zvezdi.

 Miodrag Božović o Rusima koji nisu došli u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mogla je da dovede trojicu ruskih fudbalera u ljetnom prelaznom roku. Miodrag Božović otkrio je da je su Artjom Dzjuba (34), Dimitri Barinov (26) i Vladimir Pisarski mogli da odu u Beograd, čak je nekima od njih on to lično preporučivao. Na kraju nijedan nije obukao crveno-bijeli dres, za razliku od Kingsa Kangve.

Crnogorski stručnjak je trenutno bez kluba, a vodio je Arsenal iz Tule baš u momentima kada je Zvezda bila zainteresovana za Dzjubu. Umjesto Srbije izabrao je Tursku, otišao je u Adanu i odmah se vratio nazad u domovinu, potpisao je za Lokomotivu iz Moskve.

"Dzjuba je napravio ogromnu grešku kada je izabrao Tursku. Pokušao sam da ga dovedem u Zvezdu, klub je bio spreman da ga uzme, ali on nije htio da ide u Srbiju. Bilo bi mu bolje da je otišao tamo, jer je na kraju odlazak u Adanu bio neuspješan. Uvjeren sam da nije rekao svoju posljednju riječ i to o pokazuje, igra sjajno", počeo je Božović razgovor za tamošnji "Sport ekspres".

Drugi igrač kog je spomenuo je defanzivni vezista Lokomotive Dimitri Barinov.

"Čuo sam da ga je zimus zvao Bešiktaš, on ima sjajan karakter i želju za pobjedom. Ima 26 godina i vrijeme mu je da potraži novi izazov. Sa njim nisam kontaktirao i nisam ga nudio u Srbiju, mada mislim da bi bio prava zvijezda ako bi tamo otišao. Istina, morao bi u Crvenu zvezdu jer je to jedini vrhunski klub u Srbiji koji konstantno igra u evropskim takmičenjima. Odatle bi mu bilo lakše da ode u neku od pet najjačih liga na svijetu."

Treći fudbaler je centarfor Vladimir Pisarski koji je nedavno prešao u Samaru, potpiaso je za Krila Sovjetov.

"Čuo sam za njega, mnogi poznanici su mi o njemu pričali. Znam da je mogao da pređe u Zvezdu, ali je odbio to. Rijetko sam pratio mečeve Orenburga, sada ću ga pratiti više u dresu Krila Sovjetov.

Na kraju se ponovo vratio na priču o Lokomotivi i žestoko je isprozivao bivšeg trenera Mančester junajteda Ralfa Rangnika i Tomasa Zorna koji više nisu dio kluba.

"Čim su Nijemci stigli, počelo je uništenje kluba. Ne razumijem šta su uradili sa timom, u šta se sve to pretvorilo. Rangnik i Zorn umalo su uništili Lokomotivu. Užasni su lideri. Ekipa se sada bori za opstanak, mada sam ubijeđen da neće imati problem sa tim. Donijeta je prava odluka i ulaganje u mlade ruske fudbalere. Tu je i nekoliko iskusnik poput Dzjube i Smolnikova i oni će im pomoći da sazru. To je odlična strategija", zaključio je Božović.

Pogledajte i koja tri igrača su u pitanju:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC