• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nema tim koji može da melje: Bivši trener direktno o ekipi crveno-belih i Stankoviću

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

"Poneki kiks normalan kad ekipa nije dominantna"

 Zvezda nema tim koji može da melje: Bivši trener direktno o ekipi crveno-belih i Stankoviću Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je vezala tri utakmice bez pobede – dva remija i poraz. Doduše, jedna je bila "večiti" derbi, a druga evropsko gostovanje, ali je ipak situacija na koju pristalice crveno-belih nisu navikle.

Nekadašnji Zvezdin trener Miodrag Božović kaže da je to normalno, jer ovo nije ekipa koja "melje", ali ističe da nema razloga za brigu.

Možda će vas zanimati

"Treba pustiti Stankovića da radi. Čoveku je ovo prvi samostalni posao, a izborio je plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Nije to mala stvar. Pritom, nema Zvezda neku ekipu koja bi mogla da melje sve pred sobom. Objektivno, nedostaju joj još dva-tri pojačanja. Mora nekad da se izgubi i odigra nerešeno. Nije ovo ništa strašno. Od tri utakmice, dve su bile teške, protiv Partizana i Hofenhajma. Nema razloga za brigu. Igra protiv Hofenhajma nije izgledala loše, i to protiv rivala koji je mnogo jači. Svakoj seriji, dobroj i lošoj, dođe kraj", rekao je Božović za Informer.

Niko objektivan nije očekivao pobedu u Nemačkoj, ali remi sa Javorom u Super ligi svako doživljava kao neuspeh. Prosto, takva je sad kultura na "Rajku"…

Božović, međutim, podseća da je poneki kiks sasvim normalan.

"Dejan je i protiv Javora uradio jedino što je bilo logično - pustio mlađe igrače da igraju. Šteta je što Aleksandar Katai nije igrao od početka, već je uveden na poluvremenu. On pokreće mnogo akcija. Pritom su propuštene neke šanse, Mirko Ivanić nije dao gol iz penala. Da je Zvezda postigla jedan gol, dala bi ih i više. Imajte u vidu da klubovi iz Superlige jedva čekaju da se dokažu protiv Zvezde i Partizana. I onda se malo zatvore, odigraju solidno, ne možete da probijete bunker i bude 0:0", kaže popularni "grof".

Božović je Crvenu zvezdu vodio dve sezone, osvojivši titulu u prvoj sa 28 bodova prednosti u odnosu na Partizan, a u drugoj je izgubio u poslednjim kolima.

(Mondo/Informer)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC