• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ben govorio o meču koji mu je otvorio vrata Zvezde: Zbog toga mi je bilo lako da dam gol Partizanu!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Ofanzivac Crvene zvezde El Fardu Ben govorio je o svojoj dosadašnjoj karijeri u Crvenoj zvezdi.

 Ben govorio o meču koji mu je otvorio vrata Zvezde: Zbog toga mi je bilo lako da dam gol Partizanu! Izvor: MN PRESS

Reprezentativac Komorskih ostrva El Fardu Ben došao je u klub kao veliko pojačanje, ali malo ko je očekivao da će on skupiti 100 mečeva za crveno-bele. 

Postao je jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba, a povodom svog jubileja rekao je da se mnogo toga promenilo od kad je stigao u Beograd. 

Možda će vas zanimati

"Mnogo toga se promenilo, jer sam bio nepoznat fudbaler kada sam došao u Beograd. a sada mogu da kažem da me poznaje mnogo ljudi, a to znači da sam dobro igrao. Unapredio sam sve, borbeni duh najviše. Nismo veliki klub kao ranije, ali se igrači bore za svoj tim i to sam najviše unapredio", rekao je Ben.

On je istakao da je odmah po dolasku prihvaćen sjajno, jer je prethodno u kvalifikacijama za Ligu šampiona kao igrač Olimpijakosa dao gol Partizanu. 

"Kada sam došao ovde osećao sam se kao da sam tu pet godina, jer su me navijači prihvatili pošto sam dao gol Partizanu. Učinili su me svojim igračem pre nego što sam došao. Zbog toga mi je bilo vrlo lako da postignem gol protiv Partizana i zato uvek hoću da postignem gol protiv njih", rekao je Ben, a onda se prisetio Partizana i kada je pričao o najtežem trenutku u dosadašnjoj karijeri u Beogradu. 

"Za mene je to bilo kada smo izgubili od Partizana u finalu kupa. Od kada sam došao ovde uvek smo bili bolji od njih, ali u derbiju se računa samo pobeda", iskren je Zvezdin broj 31.

O atmosferi na "Marakani" ima samo reči hvale. 

"Kao što sam rekao mnogim ljudima ta atmosfera ne može da se opiše. Morate da budete ovde da biste to doživeli. Kada ste na "Marakani" to je nešto drugačije. To nikada neću zaboraviti. Kada igrate za ovakve navijače sve je moguće", ispričao je Ben i kao meč sa najboljom atmosferom istakao duel sa Liverpulom.

"Kada smo igrali protiv Liverpula kod kuće, atmosfera je bila neverovatna. Naravno pobedili smo i bilo je sjajno", dodao je on i za kraj se prisetio istorijske pobede nad Salcburgom. 

"Bila je neverovatna noć koja je promenila sve i za mene i za klub. Ne mogu to da zaboravim Tada je bio neverovatan osećaj, kao da smo igrali na "Marakani", naglasio je Ben.  

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC