• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTRAJKUJEM GLAĐU DOK GA NE OTJERATE! Navijač Marseja pobjesnio zbog kiksa svog fudbalera i počeo protest

Autor Haris Krhalić

Nismo navikli da navijači štrajkuju dok fudbalera ne otjeraju iz kluba, ali i to se desilo u Olimpiku iz Marseja.

 Navijač Marseja štrajkuje glađu zbog fudbalera Izvor: YouTube/OM/Twitter/Serguei/Screenshot

Navijači se često naljute na fudbalere svog omiljenog tima, odluče se da ih vrijeđaju, da im zvižde, neki čak odu toliko daleko da im prete, ali ništa od toga ne može da se poredi sa jednim fanom Olimpika iz Marseja. Nakon što je argentinski štoper Leonardo Balerdi dobio crveni kartona na meču protiv Strazbura, koji je završen 2:2 i time je praktično Marsej ostao bez šansi da osvoji titulu, jedan navijač je odlučio da ga "otjera" na zanimljiv način.

Navijač je počeo štrajk glađu i planira da se na ovaj način protestuje sve dok Belardiju ne vidi leđa, odnosno dok Marsej ne "otjera" argentinskog fudbalera iz kluba.

To neće biti tako lako kako se navijaču čini pošto Leonardo Balerdi ima ugovor do 2026. godine i trener Igor Tudor ozbiljno računa na njega. Uprkos velikom kiksu i crvenom kartonu koji je dobio već u 29. minutu utakmice na "Velodromu", vrijedi istaći da je Balerdi odigrao svaki meč u Ligi 1 ove sezone (27 utakmica). Nije svaki počeo, ali je čak ulazio i u finišu kada je Marseju trebalo da "zatvori" utakmicu.

Bez obzira na sve, navijač to nije oprostio Balerdiju i pojavio se ispred stadiona sa kartonima na kojima su napisane uvrede Argentincu uz želje za brzim rastankom. "Crveni karton je odlučio, a sudija je pogriješio. Razlika je kad te samo dodirnu i odgurnu, a ovdje se radi o blagom kontaktu. Pao je na travu i sudija nije mogao da vidi razliku, to nije smjelo da se desi", podvukao je trener Igor Tudor nakon kiksa njegove ekipe.

Marsej inače igra odličan fudbal čitave sezone, ali su sada u blagom padu. Posustaju u trci sa Pari Sen Žermenom i nalaze se na deset bodova daleko od francuskog šampiona, dok su "prokockali" i pobjedu nad njima u Kupu Francuske i ispali od drugoligaša Anesija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC