• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajka u Engleskoj - traže DRAKONSKU kaznu za Mitrovića: Ako ga ne suspendujete do kraja sezone šaljete UŽASNU poruku!

Autor Dragan Šutvić

Aleksandar Mitrović bi zbog svog ponašanja na meču sa Mančester junajtedom u FA kupu mogao da završi sezonu!

 englezi traže kaznu za mitrovića Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović je prvo dao gol Mančester junajtedu u četvrfinalu FA Kupa, a onda je potpuno izgubio živce, krenuo na sudiju nakon što je arbitar Kris Kavana dosudio penal za Mančester junajted i dobio crveni karton! Dobili su ga i Vilijan zbog igranja rukom i trener Marko Silva zbog protesta, a sada iz Engleske dolaze zahtjevi da se temperamentni Smederevac drakonski kazni!

Sudijski Ekspert "Telegrafa" Kit Heket, FIFA sudija od 1981. do 1991. godine napisao je tekst pod naslovom "Aleksandar Mitrović mora da dobije tešku kaznu - on zaslužuje 10 mečeva zabrane"!

"Nakon što je verbalno napao Krisa Kavanu, Aleksandar Mitrović je stavio ruke na sudiju što je ponašanje za koje nema izgovora. Radi sudija na svakom nivou igre FA mora da kazni Mitrovića sa najmanje 10 mečeva zabrane zbog njegovih postupaka na "Old Trafordu". Stavio je ruke na sudiju Krisa Kavanu, što je jednostavno nedopustivo", napisao je Heket. 

Ovaj bivši sudija koji je sudio finale 100. FA kupa i nekoliko mečeva "Čeriti šilda", a sada je istakao da kazna na tri meča neigranja neće biti dovoljna. 

"Ne mogu da shvatim šta prolazi kroz glavu igrača u takvim momentima i zaista je potrebno da odgovorna tijela preduzmu jake mere. Kazna od tri meča suspenzije neće biti dovoljna, ako se to desi poslaće se užasna poruka. Kritikovao sam što se nije kaznio Bruno Fernandeš kada je u meču Mančester junajteda i Liverula stavio ruku na sudiju", jasan je Heket.

Ono što je posebno nezgodno za Mitrovića je što će njegova suspenzija, kakva god da bude, biti prenešena na mečeve Premijer lige. Ukoliko zaista fudbalski savez posluša nekadašnjeg sudiju Kita Heketa, to bi praktično završilo Mitrovićevu sezonu! Fulam je odigrao 27 kola Premijer lige, do kraja sezone ima još 11 utakmica i maksimalna suspenzija od 11 mečeva bi značila kraj sezone za njega. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC