• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MITAR ŠOKIRAO JUNAJTED, PA NAPAO SUDIJU I DOBIO CRVENI! Srbin utišao Old Traford, a onda POLUDIO!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski golgeter pogodio na "Teatru snova", pa isključen!

 Aleksandar Mitrović dao gol Mančester junajtedu Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović dao je gol za Fulam na gostovanju Mančester junajtedu u četvrtfinalu FA Kupa, a onda je dobio crveni karton jer je gurnuo sudiju! "Devetka" Fulama i srpske reprezentacije pogodila je u 50. minutu na asistenciju Ise Diopa, a sve dok su oko njega bila dvojica igrača domaćih. Mitar je u svom stilu našao prostor u velikoj gužvi u kaznenom prostoru i potpuno utišao čuveni stadion Old Traford, "Teatar snova", gdje sanjaju da bi ove sezone mogli da osvoje FA Kup i da podignu trofej. Nažalost, Mitar im je u tom snu odmogao, a onda na neki način i pomogao.

Lako je moglo da se dogodi da Mitović postigne gol i u 67. minutu, ali je golman "crvenih đavola" David De Hea krajnjim naporom odbranio taj udarac. A onda se sve zakuvalo u 69. minutu, kada je vezista Fulama Vilijan rukom odbranio udarac Markusa Rašforda umjesto golmana Bernta Lena i sudija je morao da pokaže na penal. To je i uradio, na šta je Srbin burno reagovao, "skočio" na sudiju i dobio crveni karton! Gurnuo je Mitar arbitra, opsovao ga je i arbitar mu to nije oprostio, kao što ni Vilijanu nije oprostio "golmansku" reakciju. Fulam je tako u istom minutu ostao bez dvojice igrača, kao i bez trenera, Marka Silve! Mančester junajted je poslije čak pet minuta pauze i svađe iskoristio jedanaesterac i izjednačio golom Bruna Fernandesa - 1:1.

Mitrović će pamtiti ovaj gol i zbog toga što mu je prvi u FA kupu u karijeri, ali sve što se dogodilo poslije njega neće zapamtiti po dobru. Ove sezone on je vukao ekipu ka četvrtfinalu asistencijama, a sada je pogodio kada je bilo najteže i najvažnije, ali onda je ipak prenaglio u reakciji i morao je mirnije da postupi, da bi ostao na terenu i pomogao saigračima.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC