• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napustio Partizan nakon 46 godina, a htio da radi besplatno: Novac nije bitan, navijači ga obožavali, ali...

Autor Dragan Šutvić

Čovjek koji je bio uz teren kada su se ispisivale brojne stranice klupske istorije otišao je iz Partizana, pa stadion u Humskoj posjećuje samo kao navijač.

 spiker partizana se povukao nakon 46 godina  Izvor: Youtube/mts Tvoj svet/printscreen

Navijači Partizana koji odlaze u Humsku primijetiće narednih nedjelja da je nešto na šta su navikli na svom omiljenom stadionu potpuno drugačije. Poslije gotovo pola vijeka, odnosno tačno 46 godina, sa mjesta zvaničnog spikera na utakmicama crno-bijelih povukao se Ljuba Perić, glas koji je dočekivao navijače na za njih kultnom mjestu.

"Dobrodošli na stadion Partizana" će u budućnosti zvučati drugačije, a Ljuba je poslije decenija i decenija provedenih na radnom jmestu tik uz teren, na atletskoj stadiona, pokušao da objasni kako je došlo do rastanka. On je prilikom gostovanja u emisiji "Miljanov korner" ispričao šta se tačno desilo u prethodnom periodu i koji su glavni razlozi za njegov odlazak sa radnog mjesta.

"Bilo je godina i kad sam radio bez dinara honorara, ali nikada za ovih 46 godina nisam postavljao pitanje honorara. Koliko procijene toliko sam dobijao. Ove godine kad je otišao Aca Stepanović, kao direktor, došao je novi čovjek, koji je povećao honorar u odnosu na prošlu godinu. E, sad taj honorar koji je bio uvećan za 40 odsto, umanjen je za 50 odsto. Znači imao bih manje nego prije povećanja. Otišao sam u upravu, razgovarao sa jednim od članova uprave, i rekao sam 'Postoje tri varijante, da ostane kako jeste, da radim besplatno, da promijenite čovjeka'. Javili su mi se uoči meča sa Radnikom i rekli da su odlučili da ja više ne radim. To je bilo sve. Pozvao me direktor stadiona i rekao takva je situacija. Ja sam sjedio na istoku protiv Radnika, da odgledam utakmicu, sa drugarima sa kojima sam sjedio nekada. Mene je jedino pogodilo to što omalovažavaju rad, što ne cijene ljude, ovi ljudi koji su sad tu", zaključio je čovjek koji je bio omiljeni glas Partizanovih navijača.

Dugogodišnji spiker crno-bijelih nakon odlaska iz kluba pomenuo je trojicu trenera koji su u posljednje vrijeme sjedili na klupi Partizana i o svakom od njih imao je samo riječi hvale, ali... Čini se po njegovim riječima da je krivicu za krizu u klubu "prebacio" na neke druge ljude. 

"Meni je u ove dvije-tri godine bilo vrlo neprijatno u nekim situacijama, da ja budem na terenu, da sa zapada se viče i trenerima i... Recimo Ilija Stolica. On je izvanredan čovjek, ne ulazim ko je kakav po pitanju struke, ali morao je da ode. Došao je Gordan Petrić koji je divno stvorenje. On mi je prvi dan rekao zašto da ne sjednem pored njega na klupu, 'ti si više utakmica odgledao, sigurno si nešto naučio'. To je sve zanimljivo, sad je tu Igor Duljaj, koji je predivan čovjek koji hoće sebe da da, ali neće uspeti, nažalost", rekao je Ljuba Perić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC