• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI SMO TU ZA ANDRIJU, POBIJEDIĆE! Cijeli stadion skandirao Delibašiću: Jovetić mu poslao snažnu poruku

Autor Haris Krhalić

Kapiten crnogorske reprezentacije nakon meča pomenuo i nekadašnjeg napadača Partizana.

 Jovetić poslao poruku Delibašiću Izvor: MN Press/Arenasport/printscreen

Reprezentacija Srbije pobijedila je Crnu Goru (2:0) u Podgorici, a sve bi možda bilo drugačije da je Stevan Jovetić početkom drugog dijela uspio da savlada Vanju Milinković-Savića. Bila je to jedna od najboljih prilika na susretu, a visoki golman vrhovima prstiju izbacio je loptu u korner i tako spriječio pogodak domaćeg tima. O tome, ali i o još nekim važnim stvarima nakon meča pričao je Jovetić.

Prije svega, on se osvrnuo na igru svog tima. Istakao je da je ovo bio izuzetno kvalitetan meč - a pošto je reprezentativac od prve utakmice Crne Gore ima ogromno iskustvo i brojne susrete sa kojima može da uporedi izdanje saigrača i sebe. Po njegovom mišljenju ovakav meč mogao bi da pokaže da Crna Gora ima kvalitet za Evropsko prvenstvo.

"Iskreno, ovo je jedna od naših najboljih utakmica, Srbija ima ozbiljan kvalitet i veliki roster. Nije bilo nimalo lako. Bili smo u prvom dijelu meča mnogo bolji, u drugom sam imao onu. Da sam pogodio, bila bi druga priča. Zaslužili smo najmanje remi. Želim da čestitam mojim saigračima, da im kažem da ako budemo ovako igrali idemo na Evropsko prvenstvo. Moram da se zahvalim publici jer je bila fantastična, da uvijek navijaju ovako i dolaze u ovom broju. Sa njima možemo daleko", rekao je Stevan Jovetić.

Tokom meča u Podgorici na stadionu je istaknut trnasparent podrške Andriji Delibašiću koji se bori protiv opake bolesti. Reprezentativci Crne Gore vjeruju da će pobijediti. "Hoće! Andrija je naš super drug, mnogo ga volimo, bio sam srećan zbog skandiranja. Vjerujem, ubijeđen sam u pobjedu, svi smo tu za njega", zaključio je kapiten Crne Gore.

U ponedjeljak uveče je izašao iz sredinom drugog dijela meča, ali će u narednim susretima biti tu i u finišu. Lakše mu je da igra, čak i kad dobije udarac, nego da bude pored terena dok se ostatak tima bori!

"Možemo očekivati da u junu igram svih 90 minuta. Uvijek dajem maksimum i večeras sam, nisam tražio izmjenu. Igrao sam 25 minuta poslije udarca i nisam htio živ da izađem. Kada sam izašao dizao sam publiku, najteže je gledati utakmicu. Krivo mi je što smo iz prvog udarca dobili gol. Čestitam igračima Srbije, drugi dio su odigrali dobro i želim im sve najbolje. Da zajedno idemo na Evropsko prvenstvo", rekao je na kraju bivši igrač Partizana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC