• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će ostati u Humskoj? ODLAZI I NAJBOLJI IGRAČ PARTIZANA: Nathov ujak "zakuvao" transfer poslije četiri godine!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji fudbaler Partizana Bibars Natho je izrazio želju da ovog ljeta napusti Humsku, bar tako tvrdi njegov ujak.

 Bibars Natho napušta Partizan Izvor: MN PRESS

Partizan igra jednu od najgorih sezona u novijoj istoriji i trenutno se nalazi na tek trećem mjestu Superlige, a to nisu i jedini problemi koji more upravu crno-bijelih. Dok pokušavaju da "zatvore finansijsku konstrukciju" neophodnu da obezbijede licencu za UEFA takmičenja, stiže vijest da bi najbolji fudbaler Partizana mogao da napusti klub na ljeto, što ne može ni da bude iznenađenje s obzirom na atmosferu oko kluba.

Izraelski fudbaler Bibars Natho vođa je Partizana od dolaska 2019. godine, međutim poslije izjave njegovog ujaka Adama Natha za ruske medije, sve se više čini da njegova budućnost nije vezana za Humsku.

"Ne bih rekao da je tema povratka u Rusiju zatvorena. Vrijeme će pokazati. Bibars ima želju i sada, a imao je i prije godinu dana. Ne može da zaboravi Rusiju, uživao je u tamošnjem fudbalu jer su mu uslovi odgovarali. Mislim da bi bio spreman da se vrati u Premijer ligu Rusije", kazao je Adam Natho za "RB Sport" i time možda otkrio namjere svog nećaka koji je prethodno ostavio dubok trag igrajući za Rubin i CSKA.

Ukupno, Bibars Natho je proveo osam sezona u najjačem ruskom fudbalu, ali se od njegovog odlaska u ljeto 2018. godine (prvo Olimpijakos, pa Partizan) mnogo toga promijenilo. Svježe penzionisani reprezentativac Izraela bi prema mišljenju svog ujaka i dalje mogao da pravi razliku u tamošnjem fudbalu.

"Da li bi mu bilo bolje u CSKA ili Rubinu? Ne bih da komentarišem. Mislim da bi mu više klubova u Rusiji odgovaralo jer je sada sve manje kreativnih igrača, tako da ne bi bio višak. Ne bih rekao da mu sadašnja igra CSKA ne pristaje, ali morate da gledate na kojoj poziciji im fale igrači. Mislim da Natho u međuvremenu nije fudbalski oslabio, štaviše mislim da sada u svojoj igri ima stvari koje nekada nije imao", poručio je ujak fudbalera Partizana.

Podsjetimo, Bibars Natho ima ugovor na još godinu dana u Partizanu, a za crno-bijele je do sada odigrao 155 utakmica i na njima doprinio sa 50 golova i 42 asistencije. Ove sezone ima učinak od 13 golova i devet asistencija, a nedavno je promašio prvi penal u dresu Partizana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC