• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Željo" RAZOČARAN odnosom Veleža - oglasio se saopštenjem: Izašli smo im u susret kod evro-mečeva i bili PRAVI domaćini!

Autor Dragan Šutvić

Sarajevski premijerligaš oglasio se nakon odluke svojih navijača da ne putuju na utakmicu u Vrapčiće.

 saopštenje željezničara pred utakmicu sa veležom Izvor: Promo/The Maniacs

Prva utakmica polufinala Kupa BiH između Veleža i Željezničara, zakazana za srijedu od 20.30 časova na stadionu u Vrapčićima, proteći će bez gostujućih navijača.

Naime, najvatrenije pristalice sarajevskog kluba oglasile su se saopštenjem, u kojem je podvučeno da "neće dozvoliti da budu tretirani kao životinje", s obzirom na to da je za njih na stadionu predviđen svojevrsni "kavez".

Iz mostarskog kluba su reagovali navodima da u uslovima za gostujuće navijače ne vide ništa sporno i da je sve rađeno uz primjedbe Nihada Hodžića, eksperta za infrastukturu FS BiH.

Na kraju se saopštenjem oglasio i sam sarajevski klub, koji je naveo da Mostarci nisu udovoljili zahtjevu Željezničara za ustupanjem pet posto kapaciteta stadiona, kako bi Manijaci mogli da prisustvuju utakmici.

Saopštenje Željezničara prenosimo u cjelosti.

"FK Željezničar obavještava javnost da je danas predstavnik Kluba obavio razgovore sa rukovodstvom FK Velež, a u vezi sa dolaskom i smještajem naših navijača na utakmici polufinala Kupa BiH.

Klub je tražio od kluba domaćina da ustupi 5% kapaciteta na normalnoj tribini jer smatramo da su uslovi na improvizovanoj platformi namijenjene za gostujuće navijače sramni.

FK Velež nije pozitivno odgovorio na naš zahtjev i izražavamo veliko nezadovoljstvo i razočarenje stavom rukovodstva mostarskog kluba s kojim smo u posljednjih nekoliko godina imali jako dobru saradnju.

Takođe, podsjećamo da smo FK Velež izašli u susret prilikom odigravanja evropskih utakmica na našoj Grbavici gdje smo pokazali šta znači biti pravi domaćin.

Fudbal se igra zbog navijača i svi navijači u BiH zaslužuju normalne uslove za bodrenje svog kluba", navedeno je iz sarajevskog kluba.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC