• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalski savez Italije nemilosrdan: Suspenzije i novčane kazne za Kvadrada, Handanovića i Lukakua

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznate kazne za vinovnike incidenta po završetku kup utakmice Juventus - Inter.

 Juventus - Inter Izvor: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije odlučila je da će sankcije biti izrečene Huanu Kvadradu, Samiru Handanoviću i Romeluu Lukakuu nakon incidenata tokom i po završetku prvog polufinalnog meča Kupa Italije između Juventusa i Intera u utorak uveče.

Kvadrado i Handanović našli su se u fizičkom sukobu nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, tokom kojeg je kolumbijski reprezentativac, poslije verbalne rasprave, pokušao da udari pesnicom 38-godišnjeg golmana Intera.

Za svoje postupke tokom tuče, Kvadrado je dobio suspenziju na tri utakmice i kaznu od 10.000 evra, što znači da će propustiti Juventusove naredne utakmice protiv Lacija, Sasuola i Napolija u Seriji A.

Handanović će takođe služiti jednu utakmicu suspenzije zbog učešća u tuči na kraju utakmice i takođe će morati da plati kaznu od 10.000 evra.

Uprkos tvrdnji trenera Intera Simonea Inzagija da će klub uložiti žalbu na drugi žuti karton koji je Lukaku dobio zbog slavlja nakon realizovanog penala u 95. minutu, za konačnih 1:1, belgijski reprezentativac takođe je suspendovan za narednu prvenstvenu utakmicu Intera protiv Salernitane.

U zvaničnom izvještaju navodi se da je Lukaku kažnjen zbog "nedoličnog ponašanja prema protivniku i nepravilnog ponašanja na terenu."

Takođe, sportski sud odlučio je da jedna od tribina "Alijanc stadiona" bude zatvorena na jednu utakmicu zbog rasističkih uvreda na račun Lukakua. Navijači "stare dame" majmunskim kricima vrijeđali su fudbalera intera tokom polufinalnog meča Kupa Italije, tako da će tribina sa najvatrenijim pristalicama Juventusa biti zatvorena tokom narednog susreta Serije A 23. aprila protiv Napolija.

Sankcije će biti izrečene i nekolicini članova stručnih štabova Juventusa i Intera zbog učešća u sukobima po završetku susreta.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC