• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KONAČNO SE VRATIO U PARTIZAN, ALI SADA TREBA DA POGLEDA OSTALE U OČI: Dijatabeu neće biti prijatno kad uđe u svlačionicu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crno-bijeli dobili "pojačanje", ali sad slijedi težak period za reprezentativca Malija Fusenija Dijabatea.

 Fuseni Dijabate vratio se u Partizan Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana konačno su pobijedili u Humskoj - poslije pet mjeseci prekinut je post jer je tim Igora Duljaja savladao Voždovac (1:0), a trener crno-bijelih dobio je još jednu veoma važnu vijest. Nakon što je i javno ispričao kako je već zatražio kaznu za Fusenija Dijabatea, krilni napadač se pojavio u klubu. Koliko će mu biti potrebno da se spremi za utakmice ostaje da se vidi, ali vjerovatno neće svi biti oduševljeni da ga vide.

Iako Dijabate stiže kao "pojačanje" pred plej-of i najbitnije mečeve tima, njegovo kašnjenje od čak osam dana iznerviralo je saigrače. Kapiten Slobodan Urošević drži veoma oštar stav - Fuseni će morati da zasluži povjerenje saigračima prije nego što bude opet uklopljen u grupu!

"Svaki igrač je važan, ali mora da se poštuje grupa, ko je ne poštuje nije dio nje. Postoje ljudi koji će da sankcionišu te stvari, a Dijabate će morati da se potrudi da ga ekipa ponovo prihvati. Nisam se čuo sa njim. Profesionalac je, živi od ovog kluba, nije prvi put van svoje zemlje i trebalo bi da zna koje su mu obaveze. Nije se ponio kako bi trebalo i vidjećemo kako će na kraju sve da se završi", rekao je Urošević za "Sportski žurnal". 

Podsjećamo, Fuseni Dijabate je rođen u Francuskoj, ali je odlučio da nastupa za Mali. On je do sada bio dio mlađih selekcija, a tokom martovske pauze trebalo je da debituje i za seniorski sastav svoje zemlje, međutim nije se pojavio ni u njemu.

Klupsku karijeru gradio je preko Rena, Remsa, rezervnog tima Gengana, Ažaksioa, Lestera, Sivaspora, Amijena, Trabzona, Geztepea i Giresuna. Od ljeta 2022. godine je u Partizanu i do sada ima učinak od 38 mečeva, šest golova i 10 asistencija, a interesantno je to da je i prethodni trener Gordan Petrić razmišljao da ga kazni zbog sličnog izgreda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC