• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DULJAJ TRAŽIO KAZNU ZA IGRAČA PARTIZANA! Rezultati loši, a Igor reagovao zbog njega: "Kao trener imam pravo..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crno-bijelima velike probleme stvara što se ljete pojačanje nije priključilo timu na vrijeme.

 Igor Duljaj traži kaznu za Fusenija Dijabatea Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbaleri Partizana trenutno se nalaze u voema lošoj poziciji jer su nakon 28 rundi Superlige tek na četvrtom mjestu na tabeli, a dodatne probleme klubu stvara krilni napadač iz Malija Fuseni Dijabate. Prije pet dana pojavila se informacija da se bivši igrač Lestera nije vratio u Beograd nakon reprezentativne pauze, a sada se zbog toga oglasio i Igor Duljaj - trener Partizana traži kaznu za takvo ponašanje!

O tome gdje se nalazi fudbaler Partizana prvo su se oglasili njegovi sunarodnici koji su napomenuli da se nije pojavio u nacionalnom timu, a zatim je Miloš Vazura rekao da je Dijabate imao smrtni slučaj u porodici i da će uskoro stići u Srbiju. Ipak, rok koji je tada dat je probijen, pa je Duljaj reagovao i već zatražio kaznu za ofanzivca koji je ove sezone imao šest golova i 10 asistnecija na 38 mečeva u dresu crno-bijelih.

"Tražio sam. Ljudi iz kluba su u kontaktu sa njim, svaki igrač u svom ugovoru ima propisane neke tačke, penale... Ja kao trener imam pravo i već sam tražio da bude kažnjen. Nisam imao tu situaciju kao trener još, ali znam kako je to izgledalo kad sam bio igrač i kada neki drugi nisu dolazili. Teško je vratiti se u formu poslije toga. Vidjećemo kako će to izgledati... Trudim se da energiju usmjerim na igrače koji su ovdje. Svi treba da se bave svojim dijelom posla - čelnici da upravljaju, trener da treniraju, igrači da igraju", zaključio je Duljaj na konferneciji za medije pred meč protiv Voždovca u 29. kola Superlige.

Podjsećamo, Fuseni Dijabate je u Partizan stigao iz Trabzona, u kojem nije uspio da opravda očekivanja. Išao je na pozajmice u Goztepe i Giresun, a prije toga je nosi dres Rena, Remsa, Gengana, Ažaksioa i Lestera koji ga je pozajmljivao Sivasu i Amijenu. Fudbaler Partizana postao je u julu 2022. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC