• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GDJE JE PARTIZANOV NAPADAČ? JOŠ GA NEMA U KLUBU! Petrić je zbog ovoga htio da ga izbaci iz tima - OPET je uradio isto

Autor Dragan Šutvić

Fuseni Dijabate zadaje dodatne probleme treneru i klubu.

 gdje je partizanov napadač fuseni dijabate  Izvor: Mladjan Ivanovic/© MN press, all rights reserved

Gdje je Partizanov napadač Fuseni Dijabate? Prema pisanju "Mozzart sporta", on se ni u ponedjeljak nije pojavio na treningu, čime je nastavljena sapunica oko njegovog statusa u klubu.

Podsjetimo, trener Igor Duljaj rekao je prošle nedjelje da ne zna gdje je ofanzivac iz Malija, potom je direktor kluba Miloš Vazura rekao da se fudbaler vraća u nedjelju zbog smrtnog slučaja u porodici, ali se to po svemu sudeći još nije dogodilo. Da situacija bude još zamršenija, on se nije pojavio ni na okupljanju reprezentacije Malija, u kojoj se očekivao njegov debi krajem marta u dvomeču protiv Gambije.

Prethodni trener Partizana Gordan Petrić je zbog sličnog prestupa htio da izbaci Fusenija Dijabatea iz tima i još tada je objasnio da su mu se taj i slični ispadi već događali.

"Bio sam izričit da klub mora da obrati pažnju na takve stvari i da, u tom trenutku, možda hoću i da ga sklonim iz tima, jer neke stvari nisu bile prvi put. Ali on nije zlonamjeran, takav je, drugačiji karakter, dobar po duši, ali zaboravlja jednostavno neke stvari", govorio je bivši trener crno-bijelih tokom zimskih priprema.

U međuvremenu je došao novi šef stručnog štaba, ali je Fuseni nastavio da pravi iste probleme i nimalo ne olakšava situaciju ni treneru Duljaju, ni ljudima u klubu.

Partizan je trenutno četvrtoplasirani na tabeli, u seriji je veoma loših rezultata i prošlog vikenda izgubio je od Vojvodine u gostima, a u sredu u 16.30 crno-bijeli igraju jako važan meč protiv Voždovca u Humskoj. I postaje sve očiglednije da Dijabate neće nastupiti ni u toj utakmici.

Dijabate je došao u Partizan prošlog ljeta iz Trabzonspora i za crno-bijele nastupio je na 38 utakmica, postigao šest golova i 10 puta asistirao. Poslednji put bio je na terenu u porazu Partizana od Radnika iz Surdulice u Humskoj, kada je na terenu proveo 55 minuta. Još koliko će se čekati njegov sljedeći nastup?

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC