• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRAŽIO OD PARTIZANA DA SKLONI IGRAČA: Petrić ovo prvi put priznao - Neke stvari nisu bile prvi put

Autor Haris Krhalić

Trener crno-bijelih Gordan Petrić otkrio je zbog čega je bio ljut na napadača Fusenija Dijabatea

 Petrić tražio kaznu za Dijabatea Izvor: MN PRESS

FK Partizan završio je pripreme u Beleku, a u razgovoru sa novinarima na kraju priprema trener crno-bijelih Gordan Petrić otkrio je i da je tražio da napadač Fuseni Dijabate bude sankcionisan jer je kasnio na pripreme.

"Bio sam izričit da klub mora da obrati pažnju na takve stvari i da, u tom trenutku, možda hoću i da ga sklonim iz tima, jer neke stvari nisu bile prvi put. Ali on nije zlonamjeran, takav je, drugačiji karakter, dobar po duši, ali zaboravlja jednostavno neke stvari. Večeras (protiv CSKA) se na primjer malo više igrao fudbala. Od meča sa Zvezdom pokazao je da je igrao fudbal na pravi način. Volio bih da svaku utakmicu igra fudbal, a ne da se igra. Ipak, kod takvih, kako vi volite da kažete – majstora fudbala, se i igranje fudbala nekad može oprostiti", rekao je Petrić u Beleku.

Crno-bijeli će od narednog vikenda zaigrati u Superligi, misleći i na dvomeč Konferencijske lige protiv Šerifa, koji počinje 16. februara. Partizan je u petak odigro "generalnu probu" protiv CSKA iz Moskve, a posluhe sedam testova (pobheda, dva poraza i četiri remija), trener Partizana Gordan Petrić sabirao je utiske.

"Ako me pitate da li smo zadovoljni – jesmo. Spremni smo za nastavak prvenstva. Dosta mladih je dobilo šansu, ne znam da li je neko pijre dobijao ovoliku minutažu kao sada. Kombinovali smo, samim tim, sastave za svaku utakmicu. Imali smo i po dvije utakmice dnevno.Da li smo pogriješili – ne znam. Što se tiče rezultata mečeva tokom priprema, to nije bitno za mene. Bilo bi lijepo da smo dobili neku više. Ono što je najvažnije je da smo fizički spremni, tu nema problema", rekao je trener crno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC