• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je prekinuta utakmica Partizana i ko ju je odložio za 24 sata?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Zajednica klubova Superlige objavila je saopštenje o haosu n Banovom brdu.

 Zašto je prekinuta utakmica Partizana Izvor: MN PRESS

Nakon prekida utakmice Čukarički - Partizan, Zajednica klubova Superlige objavila je saopštenje o tom meču, tokom kojeg su navijači ubacivali baklje, sudija praznio tribine, a Žandarmerija istjerivala Grobare.

"Odigravanje meča 30. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između FK Čukarički i FK Partizan prekinuto je zbog nepostojanja uslova za igru i opasnosti po zdravlje aktera ovog susreta. Meč na Banovom brdu prekidan je nekoliko puta, a prekinut je trajno na osnovu procjene glavnog sudije. Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića meč će biti nastavljen sutra, u srijedu 12. aprila 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova", navedeno je u saopštenju.

Utakmica je počela u utorak od 18 časova, ali je posle nekoliko minuta nastao potpuni haos i uz nekoliko odlazaka i povrataka ekipa na teren, uspjele su da odigraju samo 22 minuta. Sudija Milan Mitić tada ih je povukao i treći i posljednji put, poslije čega se nisu vraćali na teren "brđana". Pogledajte kako je izgledalo haotično veče na stadionu Čukaričkog:

Za vrijeme ovakvog haosa, TSC je pobedio Voždovac i "ovjerio" drugo mjesto na tabeli u plej-ofu, sa tri boda više od Čukaričkog i pet poena više od Partizana, uz odigranu utakmicu više od oba tima, koju će "brđani" i crno-bijeli nadoknaditi u srijedu, u istom terminu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC