• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSLIJE TEŠKIH GODINU DANA, ZVEZDA RAČUNA NA NJEGA! Prošao je agoniju i konačno će istrčati na "Marakanu"

Autor Haris Krhalić

U Zvezdu se vratio prošle zime, ali još nije odigrao ni minut.

 Uroš Spajić se oporavio od povrede Izvor: MN PRESS

Iskusni štoper Crvene zvezde Uroš Spajić (30) vratio se prošlog decembra na "Marakanu", na kojoj je ponikao, ali mjesecima se oporavljao od povrede i još nije "debitovao". Šansu za to mogao bi da ima naredne subote, u utakmici protiv TSC-a, u kojoj bi crveno-bijeli mogli da "ovjere" osvajanje titule.

Nakon teške povrede ukrštenog ligamenta koljena, zadobijene prije godinu dana, Spajić se strpljivo vraća u takmičarski ritam i po svemu sudeći krajem ove sezone dobiće šansu da osjeti teren i da počne pripreme za septembar i grupnu fazu Lige šampiona.

"Oporavak napreduje odlično. Priključio sam se ekipi i radim u punom trenažnom procesu. Odradio sam već tri cijela treninga sa saigračima. Očekujem da tokom cijele sljedeće nedjelje treniram u punom ritmu. Vidjećemo kako ću se osjećati, da li ću već u subotu biti u konkurenciji za tim i utakmicu protiv TSC ili u nekom sljedećem meču, ali je sada samo na meni kako ću se fizički osjećati. Pitanje je trenutka kada ću se vratiti na teren, “predaje se noga”, očekujem ubrzo da zaigram ukoliko sve bude išlo po planu", rekao je Spajić za klupski sajt.

Bivši defanzivac Krasnodara, Anderlehta, Tuluza, Fejenorda i Kasimpaše pozvao je navijače da naredne subote ispune "Marakanu". "Utakmica protiv TSC je kao i svaka sljedeća najvažnija, to je nešto što se podrazumijeva i sa čim će se složiti svaki igrač Crvena zvezde. TSC se pokazao kao dobar protivnik, ne čudi što su drugi na tabeli, to i rezultati pokazuju, nalaze se ispred našeg vječitog rivala. Dosta su nas namučili na posljednjoj utakmici u Bačkoj Topoli. Očekujem dobar meč, igraju lijep fudbal.

Veoma je bitno da naši navijači budu na stadionu, oni su nam najveća podrška i 12. igrač, pogotovo na našem stadionu. Svakom fudbaleru je mnogo bitno da osjeti atmosferu na Marakani, daju nam dodatni vjetar u leđa kada nas bodre u velikom broju, kao i uvijek mnogo je ljepše igrati pred punim tribinama. Očekujem da će ljudi doći da nas podrže u velikom broju, nadam se da ćemo ostvariti pobjedu na našem stadionu i obezbijediti 34. titulu nacionalnog prvenstva u istoriji kluba".

Praznična atmosfera je prisutna i u domu Uroša Spajića. "Uskrs ću naravno provesti u krugu porodice, kao što je to bio slučaj i za Veliki petak. Farbalili smo jaja, tačnije ja sam više nadgledao. Sjajna je prilika da odmorim dobro i iskoristim ovih par dana kako bih onda od početka nedjelje bio spreman za rad sa ekipom. Naravno iskoristio bih priliku i da zvezdašima poželim srećan Uskrs, da uživaju u prazničnim danima, a onda da se već u subotu vidimo na Marakani".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC