• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUKOB NA TRENINGU INTERA! "Ludi golman" baš ne voli Balkance - prvo vikao na Džeku, pa udario Brozovića!

Autor Dragan Šutvić

Neprijatno je bilo na treningu Intera pred ključni meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Benfike (srijeda, 21.00).

 sukob u interu  Izvor: Twitter/B24PT/Screenshot

Sve su prilike da ćemo u polufinalu Lige šampiona gledati milanski derbi pošto je Milan poslije drame izbacio Napoli, dok je Inter na putu da potvrdi 2:0 iz prvog meča protiv Benfike. Ipak, ne "cvjeta cvijeće" u ekipi Simonea Inzagija pošto je dan uoči meča sezone došlo do sukoba njegovih fudbalera na treningu, a da stvar bude gora - postoji i snimak koji potvrđuje da je atmosfera vrlo loša u posljednje vreme.

Na treningu su se sukobili hrvatski fudbaler Marcelo Brozović i problematični kamerunski golman Andre Onana, a srećom da su ostali saigrači bili pribrani i uspjeli su da ih razdvoje na vrijeme prije nego što je došlo do ozbiljnog fizičkog obračuna. Međutim, i ovo je bilo dovoljno da postane vrlo važna tema na Apeninima.


U prvi mah djeluje otkud golman i fudbaler "u klinču" na treningu, kada obično treniraju odvojeno dok snimaju TV ekipe, međutim sada se desilo da se Onana zaletio na Brozovića i odgurnuo ga. Hrvat je ostao u čudu šta se desilo, ali nije mu dugo trebalo da se "upale lampice" i da krene i sam u kontru, pa je došlo do koškanja koje nikako neće radovati trenera Simonea Inzagija dok sprema revanš utakmicu sa Benfikom.

Prvi koji je reagovao bio je Danilo Dambrozio, koji je smirivao Onanu, dok je sa druge strane Romelu Lukaku pritrčao i držao Brozovića. Ovo inače nije prvi incident koji je napravio Kamerunac, inače nekadašnji saigrač Dušana Tadića, koji je ove sezone prvi golman "nerazura".

Andre Onana je inače jedno vrijeme bio čak i van fudbala zbog "pada na doping testu", a prije nekoliko mjeseci isteran je iz kampa reprezentacije Kameruna (i to pred meč sa Srbijom) na Svjetskom prvenstvu nakon čega se oprostio od državnog tima, dok je na meču protiv Porta u osmini finala Lige šampiona imao verbalni sukob i sa Edinom Džekom. Reklo bi se da je pomalo problematičan i da je to problem za Inter.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC