• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"FILIPU JE PREMINULA MAJKA, ZATO SMO TAKO SLAVILI GOLOVE!" Cijela ekipa bila na sahrani, pa pobijedila za njega!

Autor Dragan Šutvić

Važna pobjeda Vojvodine posvećena je njenom igraču koji nije bio na terenu.

 igraču vojvodine preminula majka  Izvor: TV Arena sport/screenshot

Vojvodina je ubjedljivo pobijedila Novi Pazar i produžila seriju pobjeda, kojom se na tabeli izjednačila sa Partizanom, uz odigranu utakmicu više. Poslije trijumfa 4:0, trener "lala" Radoslav Batak rekao je tužnu vijest, da je jednom od lidera ekipe, Filipu Malbašiću, preminula majka tokom ove nedjelje i da su mu zato saigrači posvećivali pogotke i dizali njegov dres na terenu.

"Glavna stvar danas bila je što su igrači zaboravili prošlu utakmicu i ovo shvatili kao novi meč. Tokom nedjelje imali smo problema, našem Filipu Malbašiću preminula je majka i mi smo svi zajedno bili na sahrani i oni su mu danas odali priznanje proslavom golova, jer nam je on nedostajao danas na terenu. Dobro smo otvorili meč, o tome smo i razgovarali prije meča, ovaj put smo bili bolji, dali smo dva gola na vrijeme. Žao mi je što svi momci dobro rade, ali ne mogu svi da igraju. Ali raduje me što se svi raduju našoj kolektivnoj, zajedničkoj pobedi. Sada možemo da se borimo za plasman više i treba da shvatimo koliko možemo i da ne prekidamo ovaj niz. Sljedeći rival je Radnički iz Kragujevca, očekuje nas novi izazov i nadam se da ćemo imati isti pristup kao danas. Čestitam svim igračima na današnjem izdanju i zajedništvu".

On se posebno osvrnuo na učinak Jovana Miloševića, bisera Vojvodine koji je minule zime zvanično postao Štutgartov igrač. Ipak, Batak je naglasio i da je tim taj koji "izbaci" pojedinca.

"Milošević je željno čekao taj gol, mi tokom nedjelje vidimo kada se neko osjeća bolje, imamo jednostavno takav odnos sa svima. Nemanja Nikolić od prvog dana od kako smo mi došli trenira fantastično, ali ga je stigao malo i umor. Mi imamo tu dobru interakciju, razgovaramo sa svim igračima, pa smo tako i sa Miloševićem i on je prihvatio neke stvari sa treninga. Taj gol je došao kao nagrada za sav taj trud i rad, što je veoma važno za napadače. Ipak, ja ne bih ocenjivao samo kroz golove već i zbog svega onog što rade za ekipu", istakao je Batak.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC