• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"OD**BI, IZLAZI SA TERENA!" Haos u Njemačkoj - trener istjerao Hrvata sa treninga: Ponižavao ga, a nije ni igrao (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Jure opstanak u Bundesligi, a problemi se nižu i nižu.

 Svađa Šunjića sa trenerom Izvor: Twitter/L_deRuiter/Screenshot

Mađarski trener Pal Dardai po "hiljaditi" put se vratio na klupu Herte i pokušaće da ponovo spase berlinski klub od ispadanja iz Bundeslige, a čini se da je već počeo da zavodi red. Njemački mediji prenose da je Dardai iz tima izbacio hrvatskog fudbalera Ivana Šunjića koji najvjerovatnije neće igrati za Hertu do kraja sezone, odnosno već sada se njegova pozajmica iz Birmingema može smatrati promašajem.

Prvo je Herta nakon posljednjeg poraza od Verdera (4:2 za Bremen u Berlinu) objavila da je razlog izbacivanja Šunjića iz tima "manjak discipline", dok njemački mediji donose sočnije detalje i otkrivanju da je razlog svađa igrača i trenera tokom jednog treninga.

Navodno, fudbaleri su stali "u krug" uoči početka treninga i slušali su šta im govori Pal Dardai i nije im bilo svejedno jer ih je redom sve vrijeđao. Govorio je da su katastrofalni i da su igrali kao djeca iz vrtića protiv Verdera, pa se potom obrušio na Šunjića i kritikovao njegove igre. Hrvat inače uopšte nije bio u sastavu za pomenuti meč i zbog toga se vjerovatno brecnuo na Mađara, nakon čega je izbila burna svađa o kojoj bruji Njemačka.

"O čemu razmišljaš? Odlazi, zdravo, odj**i... Izlazi sa terena!", vikao je navodno Dardai i potom je još dobacivao Hrvatu dok je nezadovoljan odlazio sa treninga: "Treba jedna lopta samom tebi, a nama druga. Igraš sam za sebe. Trik ovdje, trik ondje, a ništa živo ti ne prolazi".

Ivan Šunjić je inače nekadašnji fudbaler Dinama koji se 2019. godine preselio u Birmingem za osam miliona evra. U ovom klubu odigrao je 133 utakmice i potom se ljetos preselio u Hertu na pozajmicu. Berlinski klub je imao opciju da ga otkupi za dva miliona evra, ali je to malo vjerovatno poslije sukoba na treningu. Herta je inače posljednja u Bundesligi sa 22 boda, a do kraja je ostalo još samo pet kola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC