• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FUDBALERU ARSENALA JEDAN NOĆNI IZLAZAK UNIŠTIO ŽIVOT: Popio piće i tri godine nije stao na noge, porodica očajna

Autor Haris Krhalić

Sada se porodica nada da bi bivšem fudbaleru Arsenala i navijači mogli da pomognu da se povrati.

 Danijel Kejn tragična sudbina Izvor: Twitter/printscreen/@remedy_blog

Bivši fudbaler Arsenala Danijel Kejn (23) jedno vrijeme je važio za vrlo perspektivnog polaznika akademije londonskog kluba, međutim cijeli život mu se okrenuo za 180 stepeni poslije jednog noćnog izlaska. Kejnu je prije tri godine srce prestalo da kuca zbog hemijske supstance koju mu je neko ubacio u piće tokom izlaska, a samo zbog brze i pribrane reakcije prijatelja koji su pozvali Hitnu pomoć i dalje je živ.

Ljekari su ga oživljavali pola sata i njegovo srce je ponovo počelo da kuca, međutim kako su dugo bili biz kiseonika - to je nažalost prouzrokovalo brojna oštećenja vitalnih organa. U komi je proveo čak 25 dana, a oštećenja mozga i kičmene moždine na kraju su prouzrokovala i paraplegiju (paraliza donje polovine tijela).

"Kada se probudio, Danijel nije mogao da se pomjeri. Bio je poput male bebe... Medicinske sestre su mi rekle da je mogao da ih prati samo pogledom", izjavila je Kejnova majka za britanski "Independent", a u međuvremenu je porodica pokrenula akciju za pomoć pošto liječenje bivšeg fudbalera postaje preskupo.

Danijel je skoro dvije i po godine boravio u bolnicama nakon čega je prebačen na kućno liječenje. Ipak, neophodna mu je pažnja tokom 24 sata i zbog toga su pozvali ljude da mu pomognu. Preko fondacije "GoFundMe" prikupljaju donacije kako bi njegov oporavak išao u dobrom smjeru, pa se nadaju da bi jednog dana mogao čak ponovo i da prohoda. Prognoze ljekara nisu naročito optimistične, ali porodica ne gubi nadu.

"Postepeno se vraća i mislim da se situacija svakog dana popravlja. I dalje pamti stvari iz djetinjstva, može toga da se sjeti što je dobra vest...", izjavila je majka Danijela Kejna koja brine o njemu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC