• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

E, tako se ostaje bez titule u Engleskoj! Arsenal imao sve u svojim rukama, a onda ih je "potjerao baksuz"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sada bi Mančester siti mogao da uzvrati Arsenalu i "otme" prvo mjesto u završnici Premijer lige.

 Arsenal vodio 2:0 protiv Vest Hema, na kraju 2:2 Izvor: Profimedia

Arsenal je vodio 2:0 protiv Vest Hema poslije samo deset minuta (Žesus i Odegor) igre na "Olimpijskom stadionu" u Londonu i djelovalo je da će uspjeti da pobjegnu Mančester sitiju na šest bodova, međutim došlo je do neobjašnjivog pada koji bi "tobdžije" mogao da ostavi bez titule. Na kraju je Vest Hem izjednačio na 2:2 i čak je imao priliku da preko Majkla Antonija dođe do pobjede, ali je na kraju podjela bodova najpravednija.

Vest Hem je smanjio rezultat na 2:1 u 33. minutu poslije penala koji je izveo Benrama, da bi "najstrožu kaznu" dobio i Arsenal. Zbog igranja rukom Antonija, "poklon penal" dobio je Bukajo Saka, ali je užasno šutirao pored gola i tako je domaćinu ulio samopouzdanje da meč i dalje nije izgubljen.

To je iskoristio Džarod Bouen u 55. minutu nakon odličnog udarca iskosa sa desne strane, kada je "uhvatio" dobar pas Tila Kerera, a ove sezone odlični Aron Ramsdejl nije mogao bolje da interveniše. To je bio poziv nervoznom Mikelu Arteti da na teren pošalje "svježe noge", tako da su Žoržinjo i Trosar pokušali da "razmrdaju" Arsenal, zatim i Nelson i Vijera, međutim za razliku od mnogo puta ove sezone - spas nije stigao u nadoknadi vremena.

Arsenal je tako drugi meč zaredom izgubio tri boda poslije prednosti od 2:0, tako da je razlika u odnosu na Mančester siti, od kog imaju i meč više, sada svega četiri boda. "Tobdžijama" slijedi meč sa Sautemptonom (21. aprila), a onda i "finale" Premijer lige protiv Mančester sitija u gostima 26. aprila.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC